Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Acasa la mama totul e permis atunci cand gateste tata :)


Vreau sa va fac cunostinta cu un domn foarte interesant. Acest domn, incremenit in timp, care m-a crescut de mica. Are 40 de ani si arata inca foarte bine. Si nu doar ca arata bine, dar gateste in continuare extraordinar. Nu are un nume. Dar cu cei 4 ochi ai lui mari si negri ne-a fermecat papilele gustative de fiecare data. Face echipa buna cu mama iar cu tata se intelege perfect la fripturi. Tata face fripturi d-alea grele.. in baie de untura. :)) O minunatie la gust. Doar la gust. Asa ca a avut placerea sa ne prepare micul dejun. Cred ca poza vorbeste de la sine :)
Doamnelor si domnilor: aragazul copilariei, adolescentei si tineretilor mele... care la cat e de rezistent s-ar putea sa ma si ingroape. Parca si vad meniul :) coliva sigur o sa iasa bine. 
Imi amintesc si acum cat de fitoasa eram la mancare cand stateam la ei mei. Eram rasfatata si pentru ca ma aratam mereu obosita cand veneam de la facultate... (ce e drept, oricat ar fi pasiunea de mare, nu e usor sa pictezi nuduri stand in picioare la sevalet cate 8 ore..:)) Mama gatea 3 feluri de mancare... dar cand veneam eu acasa era nevoita sa-l faca pe...al patrulea :) Snitel cu cartofi prajiti. Meniul pentru oamenii normali din familia mea arata cam asa: Felul 1, era aproape de fiecare data o ciorba cu gust de tara. Nu stiu cum reusea pentru ca nu aveam nimic de tara. Nici legumele, nici carnea :)) Felul 2 si 3 era pt diversificare. Nu aveam desert aproape niciodata. Nu s-a prea mancat dulce la noi in casa. 

Sunt multe calorii in poza. Parca te ingrasi numai privind! Dar e bine! Acasa e acasa. Acasa e familia. Ca de fiecare data, ai mei ma astapta nerabdatori. Iar pentru tata... eu sunt baiatul familiei. Nu, nu sunt baietoasa. Chiar deloc. Dar eu am fost "norocoasa" care a fost bine de tot antrenata la sprituri. :)) E greu cand ai 2 fete in casa. Cu mama, 3. Iti doresti macar ca una din ele sa-ti tina companie la un pahar de vin bun. 

Nutritionistii spun ca ai voie cateva abateri de la dieta. Probabil sa nu cedezi psihic. Voi ce placeri vinovate aveti cand mergeti acasa? Vorbesc desigur de cele culinare... :)