Ardei capia despicați. Cu brânză și verdețuri :)


Aveam poftă de altceva decât micul dejun obișnuit (iaurt, cereale, alune de pădure - chiar o să vă arăt data viitoare un mic dejun la pahar interesant și rapid de făcut)
N-am o piață în zonă, dar am multe căsuțe și sunt câteva mămăici care ies la poartă cu legume și fructe proaspete. Așa că am luat de data asta 2 ardei capia frumoși, neplasticoși :)
Ajunsă în casă, i-am spălat, i-am admirat,... și-apoi i-am despicat! :)) 
Am făcut așa frumos o incizie de la codiță până aproape de vârf pe unde am scos foarte atentă semințele. I-am lăsat puțin deoparte și m-am pus să pregătesc umplutura.

  pentru 2 porții  
2 ardei capia (sau 2 ardei grași) - depinde ce găsiți în piață
250g telemea de oaie (am sfărâmat-o ușor)
o mână de măsline verzi (feliate, fără sâmburi) 
1 legătură de mărar (mărunțit)
1 legătură de ceapă verde (tocată mărunt)
1 lingură ulei de măsline
piper

Le-am amestecat pe toate într-un bol și am umplut cei 2 ardei care așteptau despicați :) I-am băgat la cuptorul preîncălzit, 200 grade. Cam... 20 de minute. Eu am verificat într-una până m-am decis că sunt gata. Am vrut ca ardeiul să fie un pic rumenit :)
Și cam atât. Poftă mare! Sunt demențiali!
Acum.. aș mânca ceva dulce...