Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Un barbat trebuie sa aiba 3 oua. In farfurie :)



M-am gandit sa-l surprind cu ceva dragut in aceasta dimineata cetoasa. Stiu cat de mult ii plac ouale si stiu cat de incruntat devine atunci cand nu le mai gaseste in frigider.

Nu sunt adepta ardeiului gras perfect, "plasticos" si colorat de zici ca acum a iesit din atelierul de pictura dar, pentru treaba asta ma tem ca "defectele" ii recomanda. :)
Am luat vreo 3 ardei grasi, culori diferite. Am obtinut cam 2 felii bune (de 2 cm grosime) dintr-un ardei. Pus tigaia pe foc, un stop ulei de masline si am asezat frumos cele 5 felii de ardei. Imediat am spart 5 oua si am umplut fiecare felie in parte. Daca simti ca o ia oul la fuga pe sub felia de ardei.. preseaza putin cu mana felia pana se incheaga putin oul. Din momentul asta... le tratezi ca pe niste simple ochiuri. Le tii cat doresti. Evident le-am intors si pe partea cealata. Lui ii plac moi... mie tari! :))

Le-am asortat cu niste masline vesele. 
Efectul?
Problema nu a fost daca i-au placut sau nu. Mai greu a fost sa-l conving sa puna telefonul jos si sa nu le mai faca poze. Era pacat sa se raceasca :)