Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Nu trebuie sa fie ziua ta ca sa primesti un cadou!


In general oamenii conspira impotriva ta. Mai rar devin complici cu gandul sa-ti faca o bucurie. Radu are antecedente: mi-a organizat o petrecere surpriza de ziua mea. Atunci am plans 5 minute cand am realizat ca toti prietenii mei erau mai pregatiti decat mine sa se distreze intr-o zi care la orice femeie vine uneori cu mixed feelings.
De data asta am simtit ca mi se pregateste ceva. Avea aceeasi privire ca in ziua cand m-a convins sa fac public blogul. Mi-am folosit toate atuurile sa-l trag de limba, dar a fost smecher si mi-a spus doar jumatate: unul dintre fotografii pe care ii plac, mai precis fotograful pe care il iubesc pur si simplu, Dragos Borcanea de la D-studio urma sa vina la noi acasa sa-mi faca poze in bucatarie.

A fost bine ca mi-a zis ca nu aveam nimic in frigider asa ca l-am urcat in masina si am gonit pana la supermarket ca inchidea. Am decis ce sa gatesc din ce aveau acolo. Parca eram la Masterchef. Mai ramanea sa apara chef Sorin Bontea care sa ridice dezaprobator din spranceana la goana mea cu carutul printre rafturi :)


A doua zi dimineata cand am intrat sa ma machiez mi-a spus doar atat: nu pune nimic pe fata, mai avem un drum de facut. Am avut o banuiala, dar ar fi fost prea frumos sa fie adevarat! Combinatia letala pentru o sedinta foto reusita este sa ai fotograful inspirat si machiajul care sa-l inspire. Cand a parcat la 10 metri de Gaal Hairplay aveam un ghem de emotii.
Asa cum Dragos Borcanea este fotograful meu preferat, eu o consider pe Simina Bradeanu cea mai talentata artista de make-up din Romania. Nu e cea mai cunoscuta, dar are timp sa remedieze si asta. Cand nu gatesc (adica aproape tot timpul) sunt Graphic Designer. Adica am vazut zeci de mii de poze cu sute de modele fotografiate si machiate cat mai bine. Credeti-ma, Simina are ceva special.
Cand am ajuns acasa, machiata de Simina si urmata de Dragos Borcanea si de asistentul lui, Radu Fugarescu, plus cateva zeci de kg de echipament eram deja printre nori, desi nu stam la ultimul etaj :))
Era esential sa desfac un roze nu doar pentru poze dar mai ales pentru curaj :)


Cat timp a durat sedinta foto eu am chiar gatit. Doua feluri de mancare. Cred ca am fost cat pe ce sa ard unul dintre ele si ar fi iesit o sedinta foto cu efecte speciale.
Le-am gatit somon la cuptor si piure aromat de dovleac cu cocos si curmale.
Daca a fost cu happy end aflati citind in continuare aici…