Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Salata fresh de avocado, mango si rucola.


Fara povesti si marketing. Va intreb direct: Voi nu simtiti nevoia de ceva fresh dupa minunatele sarbatori? Eu da! Radu nu! :)) Oricum nu e dupa el, asa ca m-am pus sa fac rapid o salata. Dar nu una banala... ceva care sa ma si incante la gust. Ceva cu gust diferit.

Pentru salata: am pus intr-un bol mare o punga de salata d-aia pentru lenesi de nu e nevoie nici sa o speli (amestec de rucola cu baby spanac), 1 mango decojit si taiat feliute, 1 avocado decojit taiat si el in bucatele mici si 1/2 ceapa rosie feliata subtire. Am inmuiat inainte timp de 10 min feliutele de ceapa in apa calda cu un strop de sare si o lingurita suc de lamaie. 


Pentru dressing, am pus separat intr-un borcan: 3 linguri suc de portocale, sucul de la jumatate de lamaie, 4 linguri ulei de masline extravirgin, 1/2 lingurita chimen, 1 lingurita de coriandru macinat, 1/2 ardei capia rosu taiat in cubulete mici, sare roz de Himalaya si piper verde. Am pus capacul la borcan si am inceput sa dansez cu el :) L-am agitat pana l-am ametit dupa care am turnat dressing-ul aromat peste frumoasa mea salata viu colorata. Cam asta e tot. O altfel de salata fresh. Alaturi am avut un smoothie senzational, verzitura mea preferata :)