Poate cea mai buna supa crema de rosii din lume!


Poate cea mai buna supa crema de rosii din viata mea. Nu este prima incercare, am un numar mare de retete testate pana acum. Niciuna nu a fost ca asta. Si culmea, nici nu este atat de complicata. Putine ingrediente si multa dragoste :D
Eu am folosit rosii la consverva  pentru ca rosiile din piata inca nu au gust. Si aici am testat tot felul de rosii la conserva, asa ca vi le recomand pe cele mai gustoase. Serios, la final nici nu crezi ca rosiile din supa nu au fost din gradina :))



  Ingrediente: (4 portii) 


Am pus intr-o oala toate rosiile din conserva plus sucul de rosii. Am amestecat putin si am lasat la fiert. Din momentul in care a inceput sa fiarba am pus capacul si am mai lasat pe foc 30 de min (foc foarte mic).


Dupa ce a fiert supa am oprit focul si am inceput sa pun pe rand si restul de ingrediente. Mi-am pregatit blenderul de mana si am inceput cu frunzele de busuioc. Le-am blenduit bine.


Am adaugat smantana, untul, sare si piper dupa gust si am continuat sa blenduiesc. 


Cam asta a fost tot pentru supa. M-am pus sa fac si cateva crutoane. Am taiat o felie mare de paine, am bagat-o la prajitor dupa care am frecat un catel de usturoi pe ambele parti. Nu stiu daca chiar arata ca niste crutoane dar mi-am dat interesul sa le tai cum se cuvine :)


E gata! Numai buna de mancat! Usturoiul de pe crutoane in combinatie cu supa....absolut orgasmic! :))))