Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Upgrade yourself! Am trait 7 zile doar cu sucuri. Varianta mea :)


Am tras cu ochiul la ce a scris ursul meu. Eu am vazut totul diferit.
In primul rand sa stiti ca va trage in piept: Isi doarea sa slabeasca, dar lasa impresia ca nu e important. Era. Pentru el.
Ma bucur mult pentru el. Merge cu alt chef la sala acum. Infrafit-ul a fost ca un shortcut pentru el.


Eu m-am bucurat inclusive de mancare! Da! Mancarea de dieta a fost raw vegan. Una dintre slabiciunile mele. Am descoperit un tort fenomenal. Un stil de viata balansat perfect si daja am modificat totul in dieta noastra si post detox. 
Cat timp am fost in programul lor, mancarea ne era livrata acasa dimineata, pentru toata ziua. Frumos ambalata si chiar gustoasa. In afara de ce primeam aveam voie doar apa si ceai verde. Atat!


Avem doar doua abateri la Biutiful. Unde eu am mancat doar salata iar ca desert doar zmeura de pe savarina :))


Are dreptate cu hainele. Blugii care tipau pe mine imi sunt acum mari.
Are dreptate cu toxinele. Eu am intrat in acest program cu unele probleme de ten, din astea de ne mananca noua, femeilor, viata.
Fata mea a reactionat superb si la sfarsitul programului, desi nimeni nu mi-a promis asa ceva, tenul meu era curat!


Foarte important de stiut este ca sucurile de detox nu sunt totul. In cea de-a doua saptamana am intrat intr-un program sustinut de proceduri menite sa accelereze detoxifierea, reducerea grasimii si rebalansarea psihica. 


Mergeam zilnic la clinica si timp de 4 ore treceam de la masaj la sauna si de la infrafit (care este un sistem revolutionar) la BioDream (unde te simti ca intr-un aparat din viitor) Nu va fac o lista completa dar stateam la clinica pana la 4 ore.


Ce nu v-a mai spus si trebuia sa zica: personalul infrafit e format din ingeri. Toti se poarta atat de bine, incat, desi absolutul nu exista, pot spune ca nu am avut ABSOLUT nimic de reprosat. Din contra! Au facut si lucruri peste asteptari. La finalul curei ma astepta o surpriza: un tort raw vegan demential. Tot pentru mine.
Zici ca nici nu esti in Romania!!!


O experienta care costa mai putin decat o saptamana la Mamaia. Si oricat sunt eu de constanteanca, Mamaia e in secolul trecut. Infrafit e in secolul viitor.
Mai multe poze si detalii despre pachete aici: http://bit.ly/1nsYvc8