Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Un mic dejun perfect incepe cu tine.


Imi place sa-i pregatesc micul dejun, dar parca l-am invatat un pic cam mofturos. Cand l-am cunoscut.. eu nu eram prietena cu bucataria deloc. Asa ca ii pregateam un mic dejun destul de putin creativ pentru un creativ ca el. 3 oua fierte si 2-3 felii de paine prajita cu crema de branza. A mai trecut timpul iar eu am inceput sa stau prea mult in bucatarie. Am aruncat la mancare incercand tot felul de combinatii de puteam sa hranesc un bloc intreg! Macar am facut cateii de afara fericiti.

Azi de dimineata m-am trezit cu pofta de unt de arahide. Am scos din "dulapul veveritei" (cum ii place lui Radu sa-i zica) doua pungi de 100g cu arahide prajite dar fara sare. Am aruncat arahidele in Vitamix si am mixat in jur de 2-3min. Atat. Ce sa-ti doresti mai mult? Unt de arahide facut in casa si mai e si cald. Aproape fierbinte. Uite aici un tutorial.


Dar nu mi s-a parut suficient. Voiam capsuni, dar nu aveam. Am folosit mango si banane. Plus miere si scortisora. E nebunie combinatia.
Tot nu mi s-a parut suficient pentru ca al meu se duce si la sala, asa ca trebuie hranit bine iar burtica lui sa plece fericita.


Un smoothie destul de consistent. Am pus reteta de smoothie pe blog saptamana trecuta. O gasesti aici.


Un mic dejun de savurat. De preparat...a fost gata in 5-6min. Iar Radu a spalat vasele :D