Tort dulce de afine cu crema alba (fara zahar)


Azi am gatit cu 2 barbati iar Radu nu a fost gelos! :))
Am ras, ne-am distrat, am gatit, am facut mizerie, a fost nebunie in bucatarie :) 
Pentru ca foarte multi dintre voi m-ati intrebat daca Green Sugar este ok si pentru copii, ei bine sa stiti ca nu este "ok" ci chiar indicat :) Am gatit impreuna ceva dulce. Dulce pe bune si cu zero calorii. Fara zahar! Haideti si voi! Va asteptam in bucatarie ;)


  Ingrediente pentru blat:  


Intr-un bol mare am pus pe rand toate ingredietele in ordinea de mai sus. 
Am inceput cu ingredientele umede si am terminat cu cele uscate. (amestecati bine dupa fiecare ingredient adaugat). 
Am turnat toata compozitia intr-o forma mica de tort (18cm).
Am bagat-o la cuptorul preincalzit, 180 grade 30-40min. Controlati cu o scobitoare.
Am lasat blatul la racit si m-am apucat de crema.


  Ingrediente pentru crema:  


Intr-un bol mare am pus mascarpone, esenta de vanilie, indulcitorul si le-am ciufulit cu mixerul cateva secunde. Am adaugat smantana pentru frisca (rece) direct din cutie si am mixat in jur de 3 minute la viteza medie pana s-a ingrosat suficient incat sa stea pe tel. 

  Pentru toppig:   
  • zmeura, mure/afine si indulcitor pudra Green Sugar.


Sunt mega fericita ca le-a placut! Am papat tot desertul. Si nu, nu ne simtim vinovati deloc :))