Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Să cauți bărbatul perfect e ca atunci când cauți în poșetă: ți se pare că nu mai găsești niciodată cheile!


Măcar poșeta să-ți placă, nu? Nu știu altele cum sunt, dar mie mi se mai întâmplă și să caut fără să știu exact ce! Prin poșetă, prin viață. Sunt sigură că știți cum e! 

Nu știți? E ca atunci când “ai mânca… ceva bun!” <3 Ce? Nu știm! Ceva dulce? De casă? Picant? Despre ce vorbim? Despre chei sau despre bărbați? Și bărbații sunt niște chei, totul e să fie bărbați, nu la-chei.




Câte dintre noi n-am vrea să ne customizăm bărbatul din când în când? Să-i adăugăm undeva, să dispară de altundeva, să dăm remove la țigări, să dăm add la preludiu. 
Vestea proastă e că bărbatul lego nu există, iar vestea bună e că poșeta customizabilă se găsește la Chasse aux Couleurs. 



Dacă nu poți să customizezi bărbatul la brațul căruia ești, poți schimba mânerele poșetei pe care o ții pe… celălalt braț. 


Nici nu cred că e bine ca omul pe care-l iubești să fie și psiholog, dar și instalator, și tâmplar, dar și piloti de raliu când te duce la job și ai întârziat!
Chiar mi-a scris o fată că bărbatul trebuie să ajute femeia să-și ducă poșeta! Dar ce e? Iubit sau cățeluș? 
Nu. Vreau ca Radu să fie același și la sală și la plajă. Același la o lansare cu multă lume, dar și în intimitate, când nu ne vede nimeni!
Poșeta e altă poveste!



La mare vreau o culoare, la sală alt interior, când merg la job iau mânerele alea de se întoarce jumătate din open space, iar la o ieșire de seară atașez niște accesorii. 
Zici că sunt ingrediente într-o rețetă!
Aștept cu interes pantofii customizabili. Și rochiile.
Deocamdată Chasse aux Couleurs are și rochii. Și pantofi. Foarte frumoși, chiar așa necustomizabili. 
Vreți să facem un joc? 


Voi îmi spuneți într-un comentariu (vezi postarea mai jos) ce poșetă vă place și cum ați face-o A VOASTRĂ. Cum ați personaliza-o. Eu aleg prin random.org 3 câștigătoare și o jumătate de poșetă o aveți cadou din partea mea și a Dianei de la Chasse aux Couleurs!


Mai simplu: 3 dintre voi câștigă un voucer de 50% din ORICE poșetă. Cam cool, nu? 
Hai, repede pe site și alegeți! Chasee aux Couleurs înseamnă exact ce faceți voi acum: Vânătoare de culori! Bang bang, you shot me down!
(concurs valabil în perioada 14 - 21 iunie, 2016)
Click direct pe comment în postarea de mai jos și spune-mi ce poșetă îți place: