Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Moartea pasiunii și tango-ul în trei.


E la modă perechea formată din trei persoane :)
Când pe una dintre dansatoare o doare capul o dansezi pe cealaltă. 
Totul este perfect cât nu îți dai seama că în jocul vostru de-a dragostea tu ești cam singurul jucător. Partenerul tău stă pe margine și privește detașat cum dansezi cu dragostea în tango. 

În multe cazuri cândva ți-a împărtășit-o din tot sufletul. Cum ați ajuns aici doar voi știți. Ce nu știi tu este că o a treia persoană s-a alăturat jocului vostru. Și nu dansează ca tine. E deja sus pe bară iar atenția lui e toată acolo.

Știți expresia aia "moartea pasiunii"? N-am înțeles niciodată cum poate pasiunea să moară așa brusc fără să se îmbolnăvească și ea înainte măcar puțin. Să o putem trata cumva, nu? Un simptom ceva! 

Ne prindem cam greu când se rupe vraja dragostei. Iar când s-a  rupt pe bune ne dăm seama că e prea târziu să mai putem face ceva. Eu nu prea cred în reîndrăgostire. Nu poți formata o inimă ca pe un PC. Acolo sunt informații stocate pe veci. Nu, nu cred în reîndrăgostire! 

Și totuși ceva nu e în regulă. Pe ce ușă a intrat în jocul vostru? Parcă știai că este închisă și încuiată bine. 
Cineva i-a deschis-o larg 
și mai cred că i-a spus și "bine ai venit"!

Nu este un joc de ruletă, norocul nu are nicio legătură în această poveste. Sunt pur și simplu niște alegeri pe care tu trebuie să  le faci. Știi ușa aia încuiată de care vorbeam mai sus? Acum e deschisă, că doar sunteți trei. Poate e broasca defectă sau broscoiul :)

Moartea pasiunii nu s-a întâmplat și la tine. 
Știu, e chiar incorect! Ne îndrăgostim împreună și ne trece pe rând.
Ne îndrăgostim într-o secundă și nu ne mai trece ani de zile.
Ce faci? Îl accepți înapoi în viața ta. 
Nu am certitudini. Nu mai sunt chiar atât de tânără. Nu am pentru tine un răspuns, am o întrebare. Răspunsul ți-l vei da singură: Ești sigură că-l vrei așa pătat? 
Nu există detergent pentru astfel de pete. Se numesc pete permanente. 
Nu știu ce faceți voi cu o rochiță pătată, dar eu una nu o mai pun pe mine.