Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Ți-am dat un inel și-ai uitat de el. Ce se întâmplă când soțul nu poartă verigheta.


În general nu se întâmplă nimic pentru că bărbatul dacă vrea să te înșele te înșeală oricum, pe femeile cu care ar putea să te înșele nu le sperie verigheta ba mai mult uneori le și excită.


Timp de trei ani noi nu am purtat verighete. Nu sunt fan bijuterii, dar după cununia religioasă de acum o lună tare drag îmi este inelul. Este singura bijuterie care nu mă incomodează. 

În acest moment când vă scriu acest text de pe telefon din locul din dreapta cu verighetă pe stânga, Radu al meu conduce spre Constanța fără verighetă :)) Dar tot cu mine merge spre mare. Deci nu este un motiv de îngrijorare :))

Ideea este să nu-ți creezi șcenarii în caz că el nu-și poartă "jurământul" că scenariile astea nu sunt cu happy end. 

Cu orice risc o să vă spun ce gândesc. Verigheta nu înseamnă nimic. Este doar o promisiune încremenită în aur. Bărbații zic că verighetele sunt cele mai mici cătușe din lume. Prost material ne-am ales pentru cătușe! Aurul se rupe cu mâna și promisiunile cu timpul. Verigheta nu înseamnă nimic, dacă omul care o poartă nu înseamnă totul pentru tine.

Dacă ai vreun dubiu gândește-te că mai sunt și acei bărbați care își pocnesc soțiile cu verigheta pe deget. Oare doare mai puțin că o are pe mâna stângă?