Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Mult vin, doi bărbați și niște muze ;)


Când m-am cunoscut cu Radu am făcut un joc. Jocul sincerității. O sticlă de vin, două pahare și multe întrebări. Știm totul unul despre celălalt, ne cunoaștem reciproc petele trecutului. Acum, cu mine, ar fi culmea să se păteze în același mod, ar fi o mare lipsă de imaginație :))

Dar să nu subestimăm vinul. Un vin cu adevărat bun te poate duce pe cele mai interesante și plăcute drumuri. Cum s-a întâmplat cu noi aseară. La invitația prieteniei noastre Marina Samoilă (cea mai mișto femeie somelier din Romania) am aterizat într-un loc foarte drăguț și aproape secret în centrul Bucureștiului. Un loc unde NU SE DĂ CHECK IN! Poți să crezi așa ceva? Există!

Acolo ne aștepta încă o surpriză! Într-o bucătărie absolut superbă, o combinație de lounge, mansardă, terasă care avea chiar și o cadă SPLENDIDĂ, l-am găsit pe prietenul nostru drag Chef Liviu Chiorpec alături de Chef Adi Hădean. Îl știți de la TV, de la Masterchef pe Adi Hădean. Serios și dur.  L-ați văzut și în reclame, dar pun pariu că nu știați că după două pahare cu vin bun spune și bancuri cu sare, piper și chiar un pic mai picante :)
O întâlnire aproape intimă. O atmosferă caldă, veselă cu miros și gust de Muze. Ce Muze? Poate nu a fost chiar o coincindență prezența mea acolo. Spumantul celor de la Recaș ne-a înveselit papilele gustative sub numele de "Muse". Interesant spumant.

Eu doar cochetez cu mâncarea în comparație cu ce pot acești doi oameni să facă în bucătărie. Pe tot parcursul evenimentului eu am stat în bucătărie pe lângă ei. Corect spus, s-au împiedicat de mine :)) 
La ceas de seară m-am întâlnit cu omul cu care toată România se întâlnește dimineața: Daniel Buzdugan a venit cu soția lui Monica și adorabila lor fetiță.

Frumoși oameni am cunoscut aseară, dar cum eu la fiecare eveniment dau fuga în bucătărie și mă fac uitată p-acolo, nu prea știu ce s-a discutat ci știu foarte bine ce s-a mâncat și a fost al naibi de bun. Felicitări Chefilor ;) 
Am încercat într-un minut să surprind câteva momente din frumoasa întâlnire pentru care le mulțumim celor de la Cramele Recaș care habar nu aveau că eu și Radu suntem deja fanii unor vinuri produse de ei. Preferatele noastre:  Solo Quinta și Cuvee Uberland.