Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Ce să răspunzi la întrebarea câți bărbați au fost în viața ta? Toți cei pe care i-am vrut! :)


Întrebarea a venit pe contul lui Radu. A râs și mi-a pasat-o mie. Eu doar am zâmbit gândindu-mă că niciodată nu mi s-a pus întrebarea asta. Poate am față de fată serioasă sau poate e ca în reclama la Aston Martin “preowned” unde agenția concepuse un print cu o femeie superbă într-o postură care țipa “sex!”. Sloganul era: “Știi că nu ești primul, dar parcă mai contează?!”

De fiecare dată când mi se pune o întrebare mă gândesc la “de ce?”
De ce te interesează? Să știi dacă ai și tu loc? Să afli dacă sunt curvă direct de la sursă? Sau dacă sunt și proastă să-ți spun adevărul? Chiar sunt curioasă, de la câți bărbați în sus ești oficial curvă? 
De obicei e suficient unul singur: ăla care începe să vorbească și să povestească și ce nu a trăit cu tine. 
Știe el sigur câți au fost la tine. Zici că era sub pat :)

Fata care i-a scris lui Radu a dovedit foarte mult umor răspunzând “trei bărbați și-un vibrator”. Poți să fii gelos pe baterii? Desigur! În general țin mai mult decât tine și nu fac o criză de gelozie dacă le schimbi! :)

Radu mi-a interzis să citesc din cărțile lui de psihologie ca să nu îmi stric naturalețea necesară (spune el) pentru proiectul nostru la care scriem de aproape 3 ani!! (OMG! Abia aștept să semnăm împreună o carteeee!)
Așa “necitită” cum sunt și după 15 ani de pictură specializare NUDURI pot spune atât: întrebarea asta e nasoală. Ce ești tu? Inchiziția? 


Cred că trebuie să ai ceva nesiguranță în tine, ca bărbat, să întrebi asta!
Așa că nu i-ași da numărul lor, ci direct numărul de telefon. Să le mulțumească din partea mea, pentru că sunt ceea ce sunt și datorită lor. 
Poate o să afle și ce a pierdut, nu de alta, dar dacă m-ar fi întrebat al meu câți bărbați au fost în viața mea i-aș fi răspuns: toți. În afară de tine.

P.S. Poza cu mine pictând este veche, chiar din facultate  :)
P.S.2 Acum pun o bucățică din sufletul meu aici:
Nu le luați pentru că mi-am pus fața pe ele, ci pentru că mi-am pus sufletul înăuntru! Când eram eu o tânără studentă...
Posted by Secretele Ramonei on Saturday, 10 August 2019