Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Jurnal de pisică. Episodul 2.


Dacă Eva bănuiește că vrem să o îngrășăm ca în povestea cu Hansel și Gretel, atunci faptul că o cântărim foarte des și eu și veterinarul nu face decât să părem și mai suspecți :) Are 950 de grame. Calitate superioară :)

A avut și prima întâlnire de gradul 3 când am dus-o la vaccin. Un câine cât mine de mare a privit-o cu interes și am înțeles ce înseamnă instinctul animal când am realizat că am băgat-o fără să gândesc în geacă, apoi am tras fermoarul. Eram ca o mama-cangur cu puiul. 


Ne-a schimbat viața deja. Și biroul. Eva vrea să se conecteze la wi-fi, că altfel nu-mi explic de ce i se pare atât de tentant modem-ul și se odihnește pe el. De fapt, cred că în viața anterioară a fost corporatistă! Știți genul de angajată care “doarme la birou”? Eva doarme PE birou. Cu capul pe tastatură sau cu mouse-ul în brațe. Da, știu, asta pare normal :)


Ne-a schimbat viața și pentru că acum prietenii noștri vin în vizită cu copiii sau ne invită să “întâlnim pisicile”. Așa ceva nu s-a mai întâmplat!


În plus, de când o avem ne trezim dimineața mai devreme. Mult mai devreme. Important e că o facem cu zâmbetul pe buze. Cel puțin eu. 


Era să uit. Eva are o nouă pasiune: a descoperit PANTOFII! Nu, nu e un lucru chiar așa bun, cum nu e nici atunci când copiii descoperă pantofii mamei și merg cu ei prin casă până își sparg capul :) Eva cred că vrea să fie designer de pantofi că vrea să-i modifice. Să le facă găurele, să le scoată pietrele sau să le schimbe franjurii cu… mai mulți franjuri! Ce credeți? Să o cert sau să-i las imaginația să se exprime? 

P.S. 
Cred că Radu e puțin gelos că pozele de pe instagram în care sunt cu Eva fac mai multe “like”-uri decât cele în care apar cu… el :)))



Comandă cartea mea și primești bonus noul număr din cea mai tare revistă românească a momentului. Nu e o exagerare. A List Magazine by Andreea Esca este un fel de Vogue de România. Stocul este, desigur, limitat. 
Comenzi: bitly.com/gustverde