Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Ce nu trebuie să se știe despre noua carte!


Radu a scris ce crede el că trebuie să știți despre noua carte, dar ce trebuie să știți este ÎN CARTE :)
Eu ador să-l contrazic pentru că prea le știe pe toate!
Behind the scenes:
De la noi din casă s-au auzit certuri pe alte motive decât la o familie normală: cum să fie coperta, dacă o să arate sau nu ca un CD cu muzică rap, dacă “vocile” noastre trebuie să se împletească sau să se ia de păr. Din unele capitole o să vă fie clar că e o păruială de idei în toată regula. 

De multe ori, după o ceartă, pagini șterse și vin vărsat am ajuns la concluzia că am avut dreptate amândoi. 
Pentru fanii Evei declar pe propria răspundere că niciun animal nu a avut de suferit în procesul de scriere al acestei cărți. 
Dictatorul de Radu mi-a interzis să mă ating de cărțile lui de psihologie! El, care citește Freud la piscină!! Cică îmi stric naturalețea. Șmecher! Când mă machiez nu are nimic de obiectat! Atunci nu-mi stric naturalețea? 

O parte dintre texte sunt ca țigara de după. Există și ideile de după :)
Coperta ne arată exact așa cum suntem noi. Omul ăsta nu zâmbește nici când spune un banc, iar când se antrenează acasă (rar) zici că e un animal în cealaltă cameră. Mi-e și frică să ies. 
Și în Necenzurat am scris câteva pagini. Am vrut să vedem dacă își dă seama cineva care sunt. Tu știi?
Dintre noi doi el ține mai mult cu femeile, semn că nu ne cunoaște chiar atât de bine :) Eu îl invidiez pentru prietenii lui care s-ar da jos de pe Miss Univers ca să vină să-l ducă la spital dacă are nevoie! 

Din când în când mă mai întreabă câte o fată “cum e să trăiești cu Radu F.” De cinci ani răspund mereu la fel: E al dracului de greu! O să-mi pun #rezist :)))

Link către noua carte "Psihologie pentru oameni obișnuiți": https://goo.gl/vrVDs8
Cere-mi codul în mesaj privat: https://www.facebook.com/gustverde.ro

.........