Combinație delicioasă cu ton și avocado


Vine vremea salatelor :) Încep să mă pregătesc cu rețete rapide, dar foarte bune la gust. Salata de mai jos a devenit preferata lui Radu. Da, poate și pentru că a găsit firicele de carne în ea :))


  p e n t r u  2  p o r ț i i:  
1 conservă mare cu ton, scursă foarte bine de ulei și ruptă în fâșii mici
(eu am folosit Rio)
3 castraveciori mici, feliați
2 avocado mari copți, decojiți și feliați
4 fire de ceapă verde, tocată mărunt
½  legătură de pătrunjel, tocată mărunt
sucul de la ½ lămâie
2 linguri cu ulei de măsline extravirgin
sare și piper


1. Pregătiți ingredientele, tăiați-le mărunt și puneți-le într-un bol.


2. Adăugați sarea, piperul și sucul de lămâie. Amestecați ușor până se combină frumos.



3. Puteți să savurați această salată fix așa cum este în stadiul ăsta, direct din bol :) sau să-i dați un aspect interesant cu ajutorul unor forme din inox. 



Poftă bună! Credeți-mă, o să savurați rețeta asta :)