Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Jurnal de pisică - Episodul 6


Nu cred că v-am spus vreodată, dar cariera mea școlară nu v-ar fi făcut să bănuiți că voi scrie o carte! Eram praf la compuneri! Toate începeau cu într-o”.  Radu spune că asta se întâmpla pentru că mi se cerea să scriu despre lucruri care nu mă interesau deloc. Copiii voștri ce vă spun despre subiectele compunerilor de la școală?

Compunere: Animalul meu.
Animalul meu e Radu, dar am și o pisică. Despre ea aș vrea să vă vorbesc. Despre Radu știți deja multe.
Săptămâna trecută am tras chiulul și nu v-am mai scris nimic despre Eva. Ce s-a mai întâmplat între timp? OOO... multe chiar!


Eu, când mă uit la ea, ba văd o pisică, ba văd un iepuraș. Urechile o dau de gol că în rest la fel zburdă prin casă. 


De paște am fost în Constanța la ai mei. Ne-am mirat amândoi de ea cât de cuminte a stat în mașină, mai exact pe lunetă. S-a uitat la autostradă aproape tot timpul :))


Bineînțeles că ai mei au adorat-o instant. A primit și ea aelași “compliment” cum primește și “mă-sa”, “Eva ești mai frumoasă în realitate decât în poze” :))
Eva a început să se pufoșească. Când mă supăr pe ea o strig “graso”, dar pe ea nu o deranjează :D


I-am cumpărat o cușcă până la urmă. Una mai prietenoasă. Dacă îi dai ușița jos poate fi folosită ca și căsuță și se pare că îi chiar place.


Mie mi se pare că Eva crește cam repede. Deși a trecut doar o săptămână fără poze, eu văd diferențe între pozele de acum și pozele de acum două săptămâni.


Sâmbătă și-a primit și ultimul vaccin pe anul ăsta. Am vorbit cu medicul veterinar despre faptul că vreau să facă o tură de pui după care cred că o voi castra. Vreau să fie mămică măcar o dată. Mi-a explicat plusuri și minusuri. I-am spus lui Radu că e 100% responsabilitatea mea dacă mă decid să facă puiuți. :)
Girl power!


Am pozat-o ceva mai mult de data asta ca să recuperez episodul ratat :)


................... 
P.S. Radu spune că tot din cauza școlii am trac când vorbesc în public. Mă simt scoasă la tablă. Nu am avut însă nicio problemă să vorbesc cu voi aseară. Tocmai ce am aflat că jumătate din tirajul noii cărți a fost epuizat în câteva ore. Și asta doar pe chat :)) pentru că vânzarea acestei cărți a fost restricționată. Condiția pentru primirea parolei este să-mi scrii în privat pe pagina de facebook.

Link către noua carte: https://goo.gl/vrVDs8