Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Jurnal de pisică – Episodul 7


Eu cred că Eva este puțin supărată pe mine. În ultimele două săptămâni i-am neglijat aparițiile pe blog. Dar a văzut și ea cât ne agităm cu noua carte. Aseară afost în vârful cărților, mai avea puțin și își punea și ea lăbuța. Păi ce? Ea să nu aibă drept de semnătură?


Această domnișoară pe nume Eva, în vârstă de 4 luni, a crescut ca o floare. Mă refer la viteză. Cred că într-o lună o să fie o pisică în toată regula :D


O să râdeți de mine, dar mi-am luat în serios titlul de “mamă de fată”, așa că m-am pus pe căutat “mame de băieți British :) Desigur, mai sunt câteva luni bune până acolo, dar simt că Eva o să facă niște pisoi superbi!


I-am făcut mai multe poze de data asta, cumva să recuperez și zilele în care am privat-o pe micuță de atenția voastră :) Cred că suferă în felul ei :)))


Când am gândit această rubrică să știți că în plan nu era doar să vă povestesc ce face Eva, că până la urmă e doar o pisică care doarme continuu :)) Așa că vreau să știți că tot aici o să și strig după ajutor către “mămicile” de pisici.


Primul strigăt de ajutor către voi este legat de nisip. Simt că o iau razna. Când mă duc dimineața în baie am senzația că intru într-o baie din Vamă :)) Vă jur! E nisip peste tot. Litiera este parțial acoperită.


Nisipul pe care îl folosește este Extreme Cassic. Se spune că este cel mai bun nisip, dar cumva Eva tot iese cu el pe lăbuțe și îl imprăștie peste tot. Așa că m-am gândit să trec la „diamante” :) Săptămâna viitoare o să-i pun în loc de nisip, diamante cu silicat :) Să vedem atunci. Aștept să-mi spuneți dacă aveți idei mai bune, recomandări, orice părere este bine venită.


Atât pentru săptămâna asta. Mi-au la revedere. :)