Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Cum să cucerești o femeie de 30 de ani când tu ai 20!


Întrebarea este de la un băiat dintr-un oraș mare.
N-a făcut nicio greșeală gramaticală în text, a avut mai multe iubite, dar femeia de 30 de ani este încă "o limbă străină".
Pentru că ieri am început să aleg din mesaje întrebări la care Radu e oblligat să răspundă, astăzi mi-a întors-o! Întrebarea aceasta venise pe contul lui și m-a obligat să răspund. Argumentul lui a fost cine poate mai bine să spună cum cucerești o femeie de 30 de ani decât o femeie de 30 de ani. Și eu care credeam că încă mă mai vede de 29. Măcar începe cu 2 :)
Când faci curte nu e ca atunci când faci mâncare. Nu există o rețetă sigură gen gust verde (step by step):

1. Se ia o femeie de 30 de ani.
2. Se pudrează cu complimente.
3. Se tăvălește prin promisiuni.
4. Se adaugă umor. A se evita glumele nesărate.
5. Se stropește cu vin roșu.
6. Se invită la tine să scoateți petele cu tot cu bluză.

Ce simplu ar fi!!!
Nu! În dragoste clar nu e ca în bucătărie! Dacă mănânc un cheesecake bun, nu mă interesează cum arată bucătarul. În dragoste însă, poate să fie complimentul cât de bun, dacă nu ți-l zice bărbatul de la care îl aștepți, e degeaba!
O să vă fac o mărturisire. Eu n-am făcut niciodată primul pas pentru că mi-a fost frică să nu fiu refuzată. În schimb, când am vrut să se știe că este loc de flirt, am lăsat să se înțeleagă de la sine. Portița era deschisă. Cred că așa facem toate, mai ales noi, astea de 30 de ani. Și singurul lucru pe care trebuie să-l faci ca să ne cucerești este să-ti dai seama! :)