Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

E mai probabil să întâlnești o femeie purtând ie la Paris decât în București! De ce? Un răspuns #necenzurat și CONCURS dulce!


Pentru că suntem proști. 
Asta mi-a venit să-i zic Evei. 
Știu, par nebună să vorbesc cu o pisică, dar am un mare avantaj: nu mă întrerupe! 
Înainte îmi făceam discursuri în oglindă. Am schimbat oglinda aia cu tot cu apartament, soț și alte detalii :) Cred că mai am un avantaj cu trecerea de la oglindă la pisică. Dacă divorțez pot să-mi iau cu mine pisica. Cu oglinda era mai greu. Ce să spun la partaj? Că vreau oglinda că știe prea multe? :) Plus că o oglindă spartă aduce 7 ani de ghinion, iar pisica, invers, are 7 vieți. 


Am vrut să-i spun Evei că suntem proști, că ne negăm trecutul, ne uităm părinții, ne stricăm limba cu englezisme și prescurtări. Urăsc “csf, n-ai csf”; “BFF”; “BAE” și altele. Nu i-am spus nimic din toate astea pentru că eu sunt încă foarte determinată să lupt, ca orice moldoveancă, pentru moldovencele care rămân în țară și nu sunt singură. Știu că suntem mai cunoscute în lume prin cele pe care soarele le arde prin stațiuni cu nume interesante, dar nu așa îmi doresc să fie cunoscută România. De-a lungul timpului am susținut multe companii românești care cred la rândul lor într-o Românie reală, cu rădăcini! 


Radu zice că trebuie să mai îndulcesc finalul. Habar n-are că o să fac asta pe bune. Uite, dau eu desertul, 100% românesc, pentru 3 câștigători la un concurs tradiționalist, cu nuci umplute, “cuiburi” cu cremă de ciocolată și cornulețe ca la bunica!


Conectează-te cu tradiția pe site-ul artandcraft.ro și lasă-mi mai jos un link cu produsul care îți aduce aminte de copilărie. Apreciez și dacă ai timp de o mică poveste. Le voi citi pe toate! 


3 dintre răspunsuri vor fi câștigătoare prin tragere la sorți. Marți seara anunț câștigătorii. Ce mai aștepți? ;)

...................................................................................................................................
Câștigători CONCURS Romanian Art&Craft