Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Jurnal de pisică - episodul 9


Nu știu cum, dar am reușit să sar iar peste jurnalul de pisică de luni. Am simțit eu. Eva miaună mai des de câteva zile, cred că mă ceartă pe limba ei. Bine că nu înțeleg nimic din ce zice :)) 


Mare lucru nu a mai făcut. Doarme, mănâncă, tzup tzup de 2 ori - a obosit și nani iar. Aici e partea care mă îngrijorează pe mine. Oare am transformat-o pe Eva într-o pisică sedentară? Vă întreb pe voi, e normal să gâfâie după câteva sărituri cu laserul? Condiția ei fizică seamănă din ce în ce mai mult cu a mea. Am filmat-o puțin după joacă de aseară, e dulcică tare, dar recunosc că îmi fac griji. 


Când era mai puiuț era mai rezisentă, deci cumva vina îmi aparține. Poate că nu ar fi o idee rea să încep să o scot pe afară să alerge puțin. Sper că nu de tot :))


Fiind o pisică foarte sociabilă și jucăușă, Eva este iubită de toți prietenii noștri și bineînțeles că nu ar avea nicio problemă să plece cu ei atunci când vin în vizită.


Săptămâna trecută chiar m-a căutat un curier să-mi spună că are un cadou, dar nu pentru mine și nici pentru Radu. Era pentru Eva. Îi crești, îi iubești și dupaia îți fură locul :)))))))


Atât pentru săptămâna asta. Mi-au la revedere. :)

 
P.S. Dacă aveți trucuri ca să-i tai mai ușor unghiile aștept cu maaaaare interes. A devenit aproape imposibil!