Bărbații cred că există mașini “aspiratoare de femei”. Așa e, dar femeile pe care le “aspiră” sunt… praf!


Dacă femeia te alege în funcție de mașina pe care o ai n-ar trebui să o lași să urce! 
Te-ai întrebat cum te salvează în telefon? Nicu BMW? Cătălin A8? Alex Decapotabil?
Și când vă sună? 
Pe ăsta decapotabil doar în sezonul estival, Cătălin e bun și iarna, iar Nicu pentru donuts. Singurele donuts care nu îngrașă se fac cu tracțiune spate. 
Asta au și multe femei. Tracțiune spate. Urcă punând curul la bătaie. Se observă mai ales când uită asta și deschid gura. 
Multe pot să poarte țoale extraordinare, dar nu pot să poarte o discuție. Nici măcar una banală. 

Nu sunt feministă, am mai mulți prieteni bărbați aproape golani decât prietene femei de orice factură, dar cred cu tărie (tocmai mi-am pus o vodcă cu suc de mere) că adevăratele feministe suntem noi. Astea care nu ne-am căsătorit pentru că aveam nevoie de un bărbat. Am făcut-o pentru că am iubit unul. 

P.S. Și mie mi-ar plăcea să ne întâlnim la o cafea și o discuție despre adevăratele aspiratoare de femei. Colorate, ușoare, deștepte, multifuncționale, revoluționare și foarte sexy! Probabil știți deja că sunt Brand Ambassador Hoover România. Ce nu știți este că ei ne favorizează această întâlnire chiar la tine acasă. Atenție! Hoover NU oferă aspiratoarele-OZN drept premii, ci doar o reducere senzațională de 50%. Pentru femei care nu sunt praf, ci vor să scape de el. 
Intră în CONCURS direct de aici: 

Găsiți Regulamentul COMPLET al concursului "ÎN FILMUL NOSTRU TU EȘTI VEDETA!" aici: https://goo.gl/BvvT72 Pe scurt condi...