Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Femeile iubesc frumosul. Chiar și atunci când frumosul nu este un bărbat brunet cu ochi albaștri.


Nu știu dacă v-am povestit că în anii mei nebuni de arte plastice în care pictam nuduri "vii" și compoziții cu natură "moartă", am avut și un moment în care mi-ar fi plăcut să aprofundez crochiul și să-l îmbrac în haine drăguțe roz pudră :))))
Nuuuuu, nu aș fi renunțat la nuduri. Am pictat 4 ani de nuduri în facultate. Mulți m-au invidiat pentru anii mei boemi. Habar nu aveau câtă "muncă" și câte pahare de vin stăteau în spatele șevaletului. Mai ales când îmi luam teme pentru acasă. "Grei" ani. Cei mai frumoși ani de școală.


Nu știu cât de talentată aș fi fost pe design de hăinuțe. Nici azi nu știu. Ce știu cu siguranță este că toți anii de pictură mi-au format ochiul. Am un ochi foarte sensibil la culori prost alese. Așa că ochii mei devin veseli la tot ce este frumos. Ce este frumos? Eu știu ce este frumos pentru mine. Dar tu, pentru tine, știi?


Când am întâlnit-o pe Mariana acum 2 ani și mi-a povestit de visul ei nebun pe care urma să-l pună în practică altături de prietena ei Ștefania, am crezut că nu o să mai fie loc pe piața asta plină pentru încă două fete tinere cu dorințe și idei la fel de nebune ca ele :) Așa a luat naștere Epiphany care mi-a demonstrat că se poate.
Sunt chair curioasă să știu dacă vă place ce rochiță mi-am ales. Evident, roz pudră :D
Radu se pricepe din ce în ce mai bine la treaba asta cu aparatul foto și pozat modelul cât mai artisitc :D


Rochia de pe mine se numește InnocenceDress, este din bumbac 100% și costă 155 lei.
Deși cordonul (funda din tailie) nu apare pe site, vă asigur că este inclus :)
Aruncați un ochi pe site-ul lor. Momentan nu au foarte multe modele de rochii, dar știți și voi cum e, când e să vă pice cu tronc o rochie... nu contează câte oferte mai sunt în jur. E la fel ca la bărbați. Sunt milioane de bărbați în România, dar ție ți-a furat inima doar unul. (Sper) :)))


Fetelor vă urez succes și abia aștept să văd rochițele de toamnă/iarnă :D