Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Doamnele s-au speriat și și-au scos măturile din dotare. Adio aspiratoare?!


Faptele, scandalul și adevărul. 

De la 1 septembrie a intrat în vigoare hotărârea Comisiei Europene care interzice comercializarea aspiratoarelor cu o putere mai mare de 900 W.  
Ca de obicei, la noi în Românica lucrurile au alt ritm. Pe rafturile magazinelor se găsesc în continuare aspiratoare "de capacitate mare", iar oameni au început să se îmbulzească să le cumpere "până nu le scot ăștia de la UE". Niște oameni răi :)
Dragilor, e total greșit! Asta își doresc comercianții, să nu rămână cu ele pe stoc! 
Chiar și prietenele mele s-au supărat pe UE, că vrea să le lase fără putere. 

Ideea este în felul următor! O să vă fac o comparație care se potrivește foarte bine. Cât consumă o mașină de 120 de cai din ziua de azi în comparație cu o mașină de 120 de cai din anul 2000? Puterea e aceeași, consumul e mult mai mic. 
Tehnologia este cu muuult avansată, așadar aspiratorul pe care ți-l vei cumpăra mâine, chiar dacă are numărul de W mai mic, o să aspire la fel de bine (sau mai bine) decât unul vechi cu numărul de W mai mare. 

Aspiratoarele noi vor fi ca niște mici roboței super smart. Vor consuma muuuult mai puțină energie și vor aspira mai bine.


Oamenii au înțeles total greșit și s-au speriat. Au dat fuga să-și cumpere aspiratoare de 1600W sau peste. Au făcut coadă ca pe timpul lui Ceaușescu când stăteam la rând la carne. Normal că minunații comercianți sunt fericiți!

Inclusiv zvonul că un aspirator sub 900W care trage bine va fi mult prea scump e o minciună. La cât curent o să economisești în anii în care va funcționa, îți scoți diferența de preț de 10 ori! Acesta e și scopul UE - save the MF planet!!

Cât despre zgomot, nu cred că o să-ți fie dor de sunetul în care te trezea vecina! Și cu care te răzbunai și tu pe ea :))) Nu se face mai curat dacă lași impresia că a început al III-lea Război Mondial! Dacă ai pisică nu o să se mai sperie, iar dacă ai copii poți fi sigură că nu-i mai trezești! Unul de 1600W îi trezește și pe ai vecinilor!!


Știți că sunt ambasador Hoover (inventatorul aspiratorului), așa că sunt în temă cu acest subiect. Vă spun sincer, cei de la Hoover au deja aspiratoare inovatoare, elegante, care nu fac zgomot și ghiciți ce? Nu au niște prețuri de care să te sperii! 

În loc să speriem oamenii și să-i informăm greșit mai bine le-am explica frumos ce însemană această schimbare. Mai ales că NIMENI nu vă ia aspiratorul vechi și mare și zgomotos din casă cu poliția. O să-l puneți singure la ghenă după ce vedeți acest video super scurt, aici: https://goo.gl/btY66C