Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Când ești fericită te îmbeți și din bere fără alcool, când nu…


…când nu ești nu poți să bei până să ți se pară viața ta mai frumoasă!
Uite că sunt geloasă pe bărbați, care se laudă că pot să bea până o văd Miss Univers și pe Muma Pădurii. 
Poate dacă e singura femeie din Univers. 

Când te simți apreciată dai de două ori mai mult! 
Când nu ești… el crede că o să te străduiești să faci mai multe ca să te aprecieze. Asta dacă ești proastă. Dacă ești deșteaptă o să cauți pe cineva care să știe să te aprecieze. 

Când te face să te simți femeie…
 îți descoperi o senzualitate pe care nici tu nu știai că o ai. Când nu… îți descoperi doar trupul. Doar-doar îl vede altul și te face să te simți femeie chiar și pe furate.

Când știi că ai pe cine să te bazezi…
 te duci la luptă cu viața și singură. Cum aleargă nebunii la circ pe sârmă știind că jos îi salvează o plasă de siguranță. Cum sunt pentru mine brațele tale. 

Când împlinești o vârstă…
 te bucuri de ani doar dacă te simți împlinită. Și nu mă refer la kilograme :) Am mai pus, dar el îmi zice mereu că am mai slăbit. Cred că fetele care plâng când se urcă pe cântar nu văd cifrele. Văd amenințări: o să te părăsească; o să rămâi singură. Cifrele mele spun tot timpul: ești numai bine dacă nu bagi ca sparta în tine! :)

Când crezi că nimeni nu e atent…
Știți cum se întâmplă când ieși nearanjată “că nu te întâlnești cu nimeni” și te întâlnești cu toată lumea? Sau te cerți un pic “cu martori” când credeai că sunteți singuri?
Chiar astăzi am dat nas în nas cu Pavel Bartoș într-un magazin de pantofi. Radu al meu și Pavel se cunosc din ProTV așa că au schimbat două trei poante de băieți. Eu am crescut între băieți, așa că mi s-au părut și mie amuzante, dar îmi place să am grijă de oamenii care au grijă de mine și uneori exagerez: în timp ce al meu proba niște bocanci supercool eu l-am întrebat: Da’ sigur nu te strâng? Da’ nu vrei să-i vezi și pe maro închis? 
A exclamat în magazin: Parcă ai fi maică-mea!
La care Pavel zice: Înseamnă că ai ales-o bine :) Trebuie să aibă ceva de acolo!
Radu s-a supărat: Mă cunoști de atâția ani, pe ea doar de 5 minute, dar ții cu ea? 

Desigur, glumea. E ziua mea luna asta, n-are voie să se supere pe mine! Iar voi, fie că mă cunoașteți de “cinci minute” sau “de atâția ani” sunteți invitații mei la cea mai mare zi de naștere EVER în care DAU CADOURI ÎN LOC SĂ IAU!
V-am spus doar că-mi place să am grijă de cei care au grijă de mine. 
Intră pe link să afli tot: https://goo.gl/im8rvH