Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Exces de sinceritate | Q&A


Q&A
Eu și iubitul meu ne-am împăcat după o perioadă de pauză. O pauză în care fiecare și-a văzut de viața lui. Trăim intr-un orășel micuț unde toată lumea se cunoaște cu toată lumea și asta face ca eu/noi sa dăm nas în nas cu “trecutul” frecvent. Ce să fac?

Trecutul, trecutele, trecuții, ce de past tense în acest love story! 
Prezentul este o concluzie a trecutului nostru. Suntem astăzi ce am ales ieri. Deși este vorba despre persoana noastră, putem alege bine sau prost, iar apoi să ne mândrim sau să ne ascundem de alegerile făcute. Alegeri cu două picioare și CNP care au mai făcut și alte... alegeri :)) Am ales verbul “a face” gândindu-mă la ce te gândești și tu :))

Oricât de “strâmt” ar fi orașul din care îmi scrii această întrebare, gândirea ta trebuie să fie mai “largă”. Faptul că se mai întâmplă să dai nas în nas cu fostele lui și invers e un fapt normal de viață și eu cred că singurul sentiment pe care ai voie să-l simți este cel de cucerire. De câștig. 

Poate nu e corect politic să zic asta, dar e un adevăr, fetelor, nu-i așa?
Cel mai frumos ar fi să vă vedeți și voi și ceilalți de viețile voastre. Nu mai aveți nimic și pe nimeni de împărțit.

.........................................................
Giveaway pe pagina mea de instagram! Ultimul exemplar din... Ultimul început. Al meu! (click pe poza de mai jos).
Radu a zis că ar fi tare mișto să demonstrăm că oamenii pot să-și dorească o carte în număr la fel de mare cum se înscriu la un concurs cu machiaj de exemplu. Mai ales că machiajul rămâne la suprafață