Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Trebuie să ne despărțim de “pungași”!


Profesoara mea de pictură ne spunea mereu cât de mult datorează marii artiști studiului în natură. Fiind copilă, constănțeancă și insubordonată, mi-am luat libertatea să chiulesc în interesul artei! Pe plajă! Însă parcă atunci am văzut plaja pentru prima dată. Era plină de gunoaie. Sticle de plastic, cutii de bere, coceni de porumb de la amatorii de porumb fiert care nu erau și amatori de curățenie.


Era așa un contrast între imaginea idilică pe care ne-a prezentat-o profa și ce vedeam eu încât am început să mă uit în tablouri cu mai mare atenție, să găsesc măcar o pungă pe jos într-o pictură celebră. Ți-ai găsit!
Oare ce ar fi pictat Ivan Ivazovski pe plaja Modern? Și care ar fi fost titlul lucrării? Peisaj cu deșeuri din plastic?
Lucrarea mea de diplomă a fost NUD LA VAMA VECHE. Poate și din cauză că pe atunci era mai curat în Vamă. Între timp...
Sunt mai multe pungi de plastic în apa mării decât meduze!


E momentul să facem o schimbare încă de la izvoarele acestor râuri de plastic! Ca și Dunărea, fluviul de pungi are izvoare clar: casele de marcat de la aproape toate supermarketurile! Haideți să le ajutăm să rămână pe stoc :) 
Prietenii mei de la Romanian Art & Craft nu au o soluție.
Au 16!
16 modele de sacoșe cool din material textil care scot din uz într-un mod fain tone de plastic!


Sunt mândră că m-au ales să fiu imaginea campaniei ECO-ACUM! Mai că aș picta un nou tablou, Nud cu sacoșă. De data asta pe o plajă curată lună!
Intră și tu în această revoluție care poate și trebuie să devină o modă. Pământul “a înghițitdestul! Intră pe link și alege-ți modelul care ți se potrivește.
Ai 20% DISCOUNT!

Știu că nouă, femeilor, nu ne convine când ne întâlnim cu alta care are aceeași rochie, dar dacă te întâlnești în oraș cu o fată care are aceeași sacoșă n-ai de ce să te superi! Din contră! Eu le zâmbesc și le salut. Suntem toate parte a unei acțiuni foarte mișto!
Te pup și ne vedem pe stradă :)
P.S. Facebook-ul e o stradă virtuală. Ajută-mă să ducem vestea mai departe cu un simplu share!