Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Q&A: Ce înseamnă când partenerul “nu se mai gândește la viitor” în relație? Înseamnă că i-a… trecut? :)


Ce dracu ne gândim atâta la viitor? Noi femeile suntem chiar nebune! Până ce moartea ne va despărți, de parcă am prefera să ne lase văduve, nu divorțate!

Poate trăiește și el momentul! Ce? Eu mă gândesc la viitor în relația cu Radu? Poate cel mult la viitorul festival, la viitorul concediu, la viitoarea carte.
Apropo, pe următoarea o scrie singur că scrisul împreună s-a dovedit un consum nervos uriaș. :)))) 

Viitor incert e pleonasm. 
Nu există viitor sigur. 
Uite încă un exemplu de “viitor”: Radu  s-a dat peste cap cu mașina, un accident groaznic, dar a supraviețuit. Ce făceam dacă murea? Mă duceam să-l cert la morgă? 

Poate că noi ne gândim la viitor. 
Viitorul nu se gândește la noi. 
Îl doare în cur de planurile noastre. 
Iar pentru toate curioasele care m-au întrebat pe instagram dacă și când o să fac un copil, ei bine, încă nu m-am gândit. Îmi e bine așa. 
Când o să vreau o să-l fac. 
Ăsta a fost un mesaj subliminal pentru prietenul cititoarei noastre. Când femeia vrea să vă gândiți la viitor, zici că se gândește la viitorul speciei :)) 
Pe de altă parte, tot pentru bărbații în situația asta zic, aflați că urmează un ultimatum. Ea o să-ți ceară INEL și COPIL. 

N-ai să mai poți să nu te gândești atunci la viitor, decât dacă nu vrei să vorbești despre voi la trecut. 
Cu alte cuvinte vei fi mai devreme sau mai târziu obligat să faci ce vrea femeia, care de fapt face ce vrea sistemul. Sau îți găsești pe una ca tine. 
Știu că am dernjat. Știți unde să-mi scrieți.