Deliciu la borcănaș! Mic dejun cu fulgi de ovăz și ciocolată (Overnight)


De când n-ai mai avut o dimineață în care să nu faci nimic? În loc să te apuci repede să pregătești micul dejun, mai bine deschizi ușa dressing-ului și stai în fața lui până când te decizi cu ce să te îmbraci. Poți să-ți pierzi timpul cum vrei tu. Și știi de ce? Ai rețeta pentru un mic dejun pe care ți-l prepari cu o seară înainte. În 10 minute e gata! L-ai pus într-un borcănaș, ai închis capacul și hopa la frigider! A doua zi vei savura acest mic dejun delicios și sănătos, relaxându-te!


  Ingrediente (doua porții):  
250ml lapte de caju/migdale sau cocos (se face foarte ușor laptele de caju, rețeta aici)
120g fulgi de ovăz
3 banane
2 linguri de cacao
2 linguri sirop de arțar/agave sau miere
1/2 linguriță vanilie
1 lingură semințe de chia


Într-un bol măricel, am zdrobit bine o banană. Cu celelalte două voi avea treabă mai târziu.


Peste banana zdrobită am pus și restul de ingrediente. 


Am amestecat cu un tel, până ce s-au combinat frumos. Minunată textură! O să vă placă.


Am împărțit compoziția în două borcănașe. Câteva linguri din compoziție, apoi un strat de banane tăiate în felii și, în încheiere, încă un strat din compoziția de ciocolată.


Am ales ca topping câteva merișoare uscate.


Băgați borcănașele la frigider (pentru ca fulgii de ovăz să se înmoaie) și savurați‑le conținutul a doua zi. Poftă mare și dimineți dulci cu gust de ciocolată vă doresc!


Se păstrează la frigider.