Îți prezint singurul must have din garderoba mea (VIDEO)


Ai trecut deja la hainele de vară? Veselia e mare când ne schimbăm hainele groase cu cele subțiri și ușor transparente. Dar ce facem că după ce aruncăm o privire în oglindă ne dăm seama că anul trecut parcă pantalonii de vară nu erau chiar atât de mulați. S-au micșorat singuri cât au stat la iernat??? :))) Eu una sunt campioană să-mi găsesc scuze, doar să nu mă scot vinovată!
Și anul acesta îmi e greu dimineața să răspund la întrebarea Cu ce mă îmbrac astăzi”, dar știu răspunsul la întrebarea “Ce mănânc astăzi”
Nimic.
Glumesc, n-aș putea suporta o viață fără gust!
Am un secret dulce, dar fără zahăr. Nu e magie, e biologie. Bineînțeles că își face efectul ca orice alt produs, adică dacă îl consumi regulat :))


Sigur că ești familiarizată cu termenul de musli, doar că musli e un termen general sub care găsești zeci de bombe calorice. În caz că te uiți în oglindă și nu înțelegi de ce te îngrași... uită-te pe etichetă și îți va fi clar. Cele mai multe pe care le găsești în supermarket AU ZAHĂR. Și nu puțin!
Cei de la Green Sugar au reușit să mai vină cu un produs nou, fără zahăr, sănătos și îndulcit cu miraculosul green sugar (îndulcitor natural din stevie cu zero calorii și 0(ZERO!!) indice glicemic.


Un mare ajutor pentru cei și cele care sunt mereu pe fugă dimineața și pur și simplu ori sar peste micul dejun ori mănâncă ceva rapid și nesănătos.
În combinație cu iaurt, lapte sau fructe este absolut demențial. Nu mă crede pe cuvânt, încearcă-l de aici: http://greensugar.ro/produs/crunch-muesli-with-green-sugar