3 ingrediente savuroase pentru cupluri fericite cu femei “neplictisite”. Versiunea mea.


Bărbații se complică prea mult! Și în relații și în gastronomie ai nevoie în primul rând de ingrediente de calitate. Poți să așezi oricât de frumos niște cartofi prăjiți că nu o să-i transformi în haute cuisine!
N-ați văzut câți oameni PAR să aibă o relație perfectă și după câteva săptămâni auzi că au divorțat cu scandal? Ei sunt exact cartofii de care vă vorbeam.
Cei care mă urmăresc știu că oricât aș face și alte lucruri, cel mai mult mă dedic deserturilor. Și știți de ce? Pentru că sunt singurele care se pot transforma în bijuterii comestibile. Cer multă atenție și proporții corecte de nebunie și rațiune. Exact ca o relație!
Dacă ar exista o rețetă pentru relații așa cum există pentru crème brûlée ce-aș “pune” eu?Atenție pentru detalii! Lucrurile acelea mici pe care le face sau le uită iubitul tău ajung să cântărească în bine sau în rău foarte mult.
Apoi personalitatea. Nu pot să te iubesc dacă ești ca toți ceilalți! Aș putea iubi pe oricine? Nu? Iar gesturile tale față de mine trebuie să îți reflecte personalitatea și să fie personale. 
Nu în ultimul rând aș pune bătăi cu perne, mici farse cu final fericit și chiar un pic de sarcasm.
Noi, femeile, avem nevoie de o atitudine jucăușă față de viață. Altfel ne amintim că suntem într-o țară în care bărbatul mediu mai are nevoie de educație, academică, dar și emoțională; ne aducem aminte că suntem slabe; vedem jumătatea goală a paharului.


Din fericire bărbații bine intenționați și bine informați pot să facă acum un cadou cât patru femeilor speciale din viețile lor. Nu sunt deloc sarcastică de data asta! Nu vă gândiți la soție și amantă, bărbații noștri mai au și mame, fiice, bunici, nașe, voi la ce v-ați gândit?
Știu! La dulce! Iar în cutiile de praline Heidi Signature îl găsiți în 4 arome Desserts și 4 arome Fruits & Nuts.
Recunosc că am fost surprinsă de acest super-cadou de 1-8 Martie cu mult înainte de luna cadourilor pentru femei, dar acum au și cutiuțele acelea mici, parcă făcute să fie ascunse într-un buchet de flori, care sunt special concepute pentru aceste ocazii.
“Deserturile” au gust de Espresso & Optimism, Stracciatella & Creativitate, Tiramisu & Iubire posibilă sau Crème brûlée și Naturalețe.


“Fruits & Nuts”, favoritele mele, au gust de secunde premium! Acele momente din viață care valorează mai mult decât zile întregi de plictiseală. Cine le vrea pe acelea? Cine și le mai amintește? Dar un cadou dulce de la un bărbat la fel de dulce nu-l uiți niciodată.

Ca să mă asigur de asta (și pentru că mie îmi place să mănânc Heidi Signature când citesc) o să vă propun un concurs savuros și la propriu și la figurat. 3 dintre voi pot câștiga praline pentru o lună și noul volum din Psihologie pentru oameni obișnuiți pe contul meu de instagram.
Hai să-ți facem viața mai dulce!


AM UN SUPER GIVEAWAY PENTRU VOI! În campania Cadouri neplictisitoare pentru femei surprinzătoare! Detalii aici: www.instagram.com/ramonaconstantinescu/

Aveți chiar două șanse pentru că și Radu are un concurs Heidi Signature pe pagina lui de facebook.