BROWNIE INTENS CU ESPRESSO. DULCE, DAR FĂRĂ ZAHĂR!


Cu toții știm cât de mult îți poate ridica moralul o brownie bună atunci când ai nevoie de ea. :) O brownie bună la nevoie se cunoaște! :)) Ei bine, azi vreau să împart cu voi o delicioasă prăjitură cu espresso. Dulce, dar fără zahar! Sigur că se poate! Am folosit ciocolata neagră de la Green Sugar și am îndulcit extra cu Green Sugar Premium. A ieșit o nebunie! Vorba unei prietene: e atât de bun încât mănânci ca pelicanul :))


  pentru 4 brownie  
eu am folosit 4 vase ramekin, dar puteti folosi foarte bine și o formă de brioșe
70g unt, tăiat în bucățele
40g Green Sugar Premium* cu putere dublă de îndulcire**
2 ouă mari
2 gălbenușuri
1 linguriță cu esență de vanilie
un strop  de sare
30g făină
2 lingurițe cu pudră de espresso
Green Sugar Pudră, pentru ornat
..................
*Green Sugar este un îndulcitor 100% natural din stevie cu zero calorii și zero indice glicemic. Recomandat de Societatea de Nutriție din România.
**Dublați cantitatea la 80g dacă folosiți Green Sugar Pulbere normal în loc de Green Sugar Premium.


Ca semn de mulțumire că-mi urmăriți rețetele vă ofer 10% REDUCERE la orice produs de pe site-ul greensugar.ro. Folosiți codul RAMONA10 la finalul comenzii.


1. Într-o crăticioară puneți bănuții de ciocolată Green Sugar împreună cu untul și topiți în bain-marie până obțineți o ciocolată topită super sexy. :) Lăsați deoparte.


2. Într-un bol mediu combinați ouăle, gălbenușurile, green sugar premium, vanilia și sarea. Amestecați foarte bine cu un tel (sau mixer) vreo 2 minute.


3. Adăugați făina cu pudra de espresso și continuați să amestecați pănă se combină frumos. Ce bine miroaseee! :D


4. Turnați în compoziția de ou toată ciocolata topită mai devreme. Amestecați ușor, dar bine :)


5. Ungeți bine cu unt formele.


6. Acum distribuiți compoziția de ciocolată în 4 vase mici ramekin sau într-o formă de brioșe. Nivelați suprafața lor cu o lingură.


7. Băgați la cuptorul preîncălzit – 200 grade pentru 10 minute.


Imediat scoasă din cuptor, această brownie este bine făcută la exterior, dar cu o textură moale și sexy în interior (vezi video că am uitat să fac poză). :)
Dacă o lăsați să se răcească, ea devine altă prăjitură. Când e rece e umedă și cremoasă! Este un deliciu în ambele variante.


Am făcut și un scurt video aici:

BROWNIE INTENS CU ESPRESSO. DULCE, DAR FĂRĂ ZAHĂR! ❤️ Cu toții știm cât de mult îți poate ridica moralul o brownie bună atunci când ai nevoie de ea. 😍 O brownie bună la nevoie se cunoaște! 😂 Ei bine, azi vreau să împart cu voi o delicioasă prăjitură cu espresso. Dulce, dar fără zahar! Sigur că se poate! Am folosit ciocolata neagră de la @greensugar și am îndulcit extra cu Green Sugar Premium. A ieșit o nebunie! Vorba unei prietene: e atât de bun încât mănânci ca pelicanul 🙈😂 Rețeta pe blog sau link direct în bio. ❤️

62 Likes, 0 Comments - RAMONA CONSTANTINESCU (@secreteleramonei) on Instagram: "BROWNIE INTENS CU ESPRESSO. DULCE, DAR FĂRĂ ZAHĂR! ❤️ Cu toții știm cât de mult îți poate ridica..."