Bomboane senzaționale! Chiar din pulpă de migdale! N-am avut altă rimă :)


Săptămâna trecută v-am arătat cum să faceți laptele de migdale în câțiva pași simpli. Am primit întrebări de la voi în legătura cu pulpa de migdale rămasă. Sigur că e mare păcat să o aruncați! :) Tot din câteva mișcări puteți face niște super bombonele dulci care nu necesită nici măcar un robot de bucătărie. E o rețetă hand made.


  ingrediente:  
Pulpa rămasă după ce faceți laptele de migdale
2 linguri cu unt de arahide (aici zâmbesc… că vă pregătesc ceva BIG! ;))
1 linguriță cu esență de rom
Un strop de sare
pentru tăvălit bombonelele: cacao, fulgi de cocos, quinoa
..................
*Green Sugar este un îndulcitor 100% natural din stevie cu zero calorii și zero indice glicemic. Recomandat de Societatea de Nutriție din România.


Săptămâna trecută v-am arătat cum să faceți laptele de migdale în câțiva pași simpli. Am primit întrebări de la voi în legătura cu pulpa de migdale rămasă. Sigur că e mare păcat să o aruncați! ☺️ Tot din câteva mișcări puteți face niște super bombonele dulci care nu necesită nici măcar un robot de bucătărie. E o rețetă hand made. .................. Ingrediente: ✔️Pulpa rămasă după ce faceți laptele de migdale ✔️2 linguri cu unt de arahide (aici zâmbesc... că vă pregătesc ceva BIG! 😉) ✔️2 linguri cu Green Sugar Pudră ✔️1 linguriță cu esență de rom ✔️Un strop de sare ✔️20g quinoa expandată ✔️pentru tăvălit bombonelele: cacao, fulgi de cocos, quinoa .................. 1️⃣ Într-un bol măricel puneți pe rând: pulpa rămasă după ce ați făcut laptele de migdale, untul de arahide, Green Sugar, romul și sarea. Amestecați bine cu o furculiță până de combină toate ingredientele. Adăugați quinoa expandată și continuați să amestecați. 2️⃣ Luați o cantitate mică în palmă și începeți să formați o mingiuță. 3️⃣ După ce sunteți mulțumiți cu forma, așezați-le pe o farfurie. Eu le-am tăvălit la final prin cacao, nucă de cocos sau quinoa. Le puteți tăvăli prin ce vreți voi :) Asta e tot! 😁👌🏼

192 Likes, 4 Comments - RAMONA CONSTANTINESCU (@secreteleramonei) on Instagram: "Săptămâna trecută v-am arătat cum să faceți laptele de migdale în câțiva pași simpli. Am primit..."
 Ca semn de mulțumire că-mi urmăriți rețetele vă ofer 10% REDUCERE la orice produs de pe site-ul greensugar.ro. Folosiți codul RAMONA10 la finalul comenzii.


1. Într-un bol măricel puneți pe rând: pulpa rămasă după ce ați făcut laptele de migdale, untul de arahide, Green Sugar, romul și sarea. 


Amestecați bine cu o furculiță până de combină toate ingredientele. 


Adăugați quinoa expandată și continuați să amestecați.


2. Luați o cantitate mică în palmă și începeți să formați o mingiuță.


3. După ce sunteți mulțumiți cu forma, așezați-le pe o farfurie. Eu le-am tăvălit la final prin cacao, nucă de cocos sau quinoa. Le puteți tăvăli prin ce vreți voi :)


Asta e tot!