Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Femeile își cumpără pantofi pentru alte femei. Bărbații se uită doar la picioare :)


Când aveam vreo 15 ani și părinții mă vedeau deja Micuța Picasso, visul meu măreț era altul: să mă fac model. Mă bufnește râsul de fiecare dată când îmi amintesc pentru că este foarte amuzant. N-aveam nicio calitate de model, eram mică de înălțime, slabă și fără forme.
De gura mea, săraca mama mă ducea pe la toate agențiile, dar nu mă primea nimeni. Până la urmă a renunțat și maică-mea, mi-a spus că n-au intrat “visele” în sac. Mai e loc și de altele. Și uite așa am ajuns să pictez vreo 20 de ani... :))

Pentru pictură am avut profesori. Lecții de femininate, modă și bune maniere însă nu mi-a dat nimeni pentru că nu doar agențiile de modele mă respingeau, dar și grupurile de fete populare. Gata, am zis-o! Răţuşca urâtă e basmul care mi se potriveşte. N-am fost până la sfârșitul liceului o fată populară!


Îmi aduc aminte de una dintre încercările mele de a mă ridica la nivelul fetelor populare. La propriu! :) Mi-am luat prima pereche de pantofi cu toc pentru banchetul de clasa a VIII-a. Voiam să fiu mai înaltă și să strălucesc. Cum la mintea mea de pe vremea aceea “strălucirea” nu venea neapărat din interior, mi-am ales niște pantofi pe lângă care vestele reflectorizante sunt degeaba!
La petrecere, pantofii mei străluceau mai tare decât globul disco! :))
Îmi pare rău că nu am o fotografie de la banchet să facem un before and after. Lucrurile s-au schimbat foarte mult. De fapt, noi le schimbăm. Pe măsură ce devenim femei înțelegem că pantofii trebuie să îți reflecte personalitatea, nu să țină loc de personalitate.


Sunt curioasă dacă vă place alegerea mea de azi. De când am împlinit 30, Radu e de părere că pun cam multe haine pe mine iar look-ul meu este unul clasic. Eu sper că e și rafinat, nu doar clasic :))
Oricât de multe haine aș pune pe mine, știu că are o sensibiliate la pantofi. De fapt, nu la pantofi se uită, ci la gambele încordate care iau o “altfel” de formă  datorită tocului. Te doare capul! Noi, femeile, ne uităm la pantofi, mai ales la pantofii rivalelor, apoi ne ridicăm privirea către haine, poșetă, bărbat şi alte accesorii :)


Glumesc, bărbatul chiar nu trebuie să atârne ca poşeta, dar să ne fie clar, doamnelor, între noi ne complimentăm pantofii! Nu o să auziți niciodată un bărbat pe stradă întorcând capul după o femeie exclamând “ce pantofi senzaționali are femeia asta” NU! O să spună direct “ce picioare senzaționale are!”
Doar o femeie va spune despre o pereche de pantofi: Vai! E absolut EPICA!


Nu am sute de perechi de pantofi că nu-s miriapod, prefer calitatea în dauna cantităţii. Una peste alta, eu m-am îndrăgostit de noua mea pereche de pantofi. Epica! De la Otter. Dacă Îți plac și ție aruncă un ochi aici. Sunt disponibili în 4 culori trăznet! Vă spun sincer că și Evei i-au plăcut. :)