Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Păpușile speranței! Cele mai frumoase păpuși vin în ajutorul Ancăi.


Axana este numele ei și este una dintre cele mai puternice mame. Croitoreasă de profesie, a decis să-și folosească imaginația și să creeze păpuși absolut deosebite. Desigur, poate fi un hobby frumos, doar că pentru Axana aceste păpuși sunt o șansă la viață pentru micuța ei, Anca!



Anca are 7 ani și este o minune de fetiță care încă de la naștere are o problemă locomotorie – parapareză bilaterală (adică de la talie în jos nu-și mai simte piciorușele) și vezica nefuncțională.
După consultațiile din Turcia, mama fetiței a aflat că nu mai există nicio șansa ca Anca să-și mai simtă partea de jos a corpului. Părinții ei luptă în continuare pentru că Anca are nevoie de multe intervenții chirurgicale care să-i îndrepte piciorușele să nu se strâmbe coloana mai rău decât este deja.


M-a emoționat acest copil frumos, care nu și-a pierdut zâmbetul de pe buze și care își dorește să devină doctor să ajute alți copilași cu probleme.
Vreau să știți că mama Ancăi se dedică 100%  și pune mult suflet pentru fiecare păpușă în parte. Ele pot fi personalizate, iar prețul unei păpuși este 50 Euro.


I-am creat o pagină de facebook unde împreună cu Axana am pus toate pozele cu tot ce a creat până acum. Tot acolo îi puteți da o comandă printr-un mesaj.
Haideți să dăm o mână de ajutor pentru acești oameni care nu cer pur și simplu niște bani, ci OFERĂ un produs handmade care să îți bucure ochii.
Haideți să o ajutăm pe Anca! 


Pagina de facebook:
Numar de telefon+49 1577 0924736
Donoaga Axenia
IBAN ING: RO62INGB0000999908251197

P.S. Am încadrat acest articol la "made in Romania" fiindcă, pentru mine, Basarabia e România :)
Foto: mulțumesc din suflet Dragoș Borcănea -  Dstudio Photography