Ardei kapia despicati. Cu branza :)


Aveam poftă de altceva decât micul dejun obișnuit (iaurt, cereale, alune de padure - chiar o să vă arăt data viitoare un mic dejun la pahar interesant și rapid de făcut)
N-am o piață în zonă, dar am multe căsuțe și sunt câteva mămăici care ies la poartă cu legume și fructe proaspete. Așa că am luat de data asta 2 ardei kapia frumoși, neplasticoși :)
Ajunsă în casă, i-am spălat, i-am admirat... și-apoi i-am despicat! :)) 
Am făcut așa frumos o incizie de la codiță până aproape de vârf pe unde am scos foarte atentă semințele. I-am lăsat puțin deoparte și m-am pus să pregătesc umplutura.
Am pus la ochi..cât să umplu cei 2 ardei.
Telemea de oaie (am sfărâmat-o ușor), măsline (fără sâmburi) verzi si negre, câteva fire de mărar, puțin pătrunjel tocat, 2 fire de ceapă verde tocată mărunt, un stop de ulei de măsline și niște piper. Le-am amestecat pe toate într-un bol și am umplut cei 2 ardei care așteptau despicați :)
Se pot mânca așa cum sunt. Sunt absolut delicicoși si cruzi. Eu așa vă recomand să-i mâncați. E mai sănătos. Dar... pentru că lui Radu îi plac făcuți la cuptor, am oftat și i-am băgat la cuptorul preîncălzit, 200 grade. Cam... 15-20 minute. Eu am verificat într-una până m-am decis că sunt gata. Am vrut ca ardeiul să fie un pic rumenit :)
Și cam atât.
Acum.. aș mânca ceva dulce...