Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Smoothie rapid! nr.2 (spanac, mar, banana si kiwi).


Nu reusesc sa mananc 5 zile la rand "verde". Mai calc si stramb... dar e asa placut :)
Va povestesc in 2-3 randuri despre slabiciunea mea. Cu siguranta am mai multe dar, cand vine vorba de mancarica...trebuie sa va recunosc ca o cam gafez. Nu! Nu, cu porc. Nici cu sarmale. 
Chipsuri cu paprika :))) Sufar de chipsuri de vreo 2 luni, iar de mancat, mananc cam 2 pungi pe saptamana. De ce chipsuri? Si de ce cu paprika? Poveste veche de cand eram copila. Am prieteni care au astfel de placeri nevinovate cu "Eugenia" :))
Ideea este ca de fiecare data cand mananc cate o punga imi vine sa fug la baie ca fotomodelele alea care au interzis la mancare. Dar nu fac asta. Nu ma duc sa dau la boboci, ci incerc sa spal pacatele cu ceva verde si bun. Si chiar functioneaza. Cum nu-mi lipseste aproape niciodata spanacul din frigider, imi este foarte simplu sa fac un smoothie rapid. 


Am deschis frigierul, am ales cateva fructe si m-am apucat de treaba.
Simteam cum imi stateau chipsurile in gat :)) Am pus in blender pe rand: 
  • 150ml apa
  • o mana plina de frunze de spanac
  • o banana taiata in bucati maricele
  • un mar romanesc (decojit si taiat in bucatele - fara cotor)
  • 1 kiwi copt (decojit si taiat in doua)
  • sucul de la jumatate de lamaie
  • 10-12 samburi de migdale


Am dat drumul la blender si am mixat in jur de 3 minute. A iesit perfect. Echilibrat la gust iar culoarea fix cum imi place mie :) Puteti indulci cu 1 lingura de miere daca simtiti nevoia. 


Ca si cantitate cred ca puteti umple doua pahare medii. Eu am avut un pahar urias asa ca l-am baut pe tot iar sentimentul de vinovatie legat de chipsuri a disparut :))) 



Evident ca nu conteaza doar gustul, imi place sa decorez tot ce gatesc. De data asta am pus cateva bucatele de capsuni si am presarat pe deasupra cu preferatele mele - seminte de chia :D