Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Cine crede că dragostea învinge orice nu a avut niciodată o durere de dinţi.


I-am facut pe plac lui Radu si am scris cu diacritice. Titlul. Mi se pare suficient pentru inceput.
Nu e un secret pentru nimeni ca femeile sunt mai conservatoare, in timp ce barbatii se aventureaza. Asa e si cu diacriticele astea. Pe mirc nu aveai diacritice :))))) si intelegeai tot. In plus, textele cu diacritice nu se vad corect pe toate device-urile. Asa ca raman cu parerea mea.
M-am lasat mai greu convinsa si sa-mi schimb dentistul. Eu am avut niste experiente absolut horror cu dentistii. Ma faceam mamliga cand auzeam freza înca din anticamera. Cand venea medicul sa-mi puna intrebari eram rece ca mortul si cam la fel de comunicativa. Spre deloc.
Gasisem o clinica unde medicii pareau buni profesionisti, desi putin aroganti. Preturile erau sky high, dar ma invatasem cu situatia.
Cand Radu al meu l-a cunoscut pe Radu al lui Betty si am aflat de existenta Gentle Dentist nu m-am grabit sa schimb. Nu credeam ca un medic stomatolog bun poate sa fie si prietenos. Mi se parea ca aroganta vine in pachetul standard. Ma bucur ca m-am inselat. Se poate.


Si se poate sa adormi pe scaun pentru ca efectiv nu simti niciun disconfort! I s-a intamplat lui Radu.
Se poate să mergi pentru o albire şi să NU te doara nimic dupa, desi la alte clinici simteai ca ti se taie dintii cu fierastraul din cauza sensibilitatii de dupa.
Se poate sa-ti para rau ca esti femeie si te hotarasti asa greu sa schimbi. Acum recuperez.
Se poate sa-ti duci mama, traumatizata de tot felul de lucrari scumpe care n-au tinut, si sa o iei de acolo mai intai trista, dupa un dus rece cand a inteles situatia in care este, si mai apoi ultra vesela, pentru ca situatia a avut o rezolvare (mama chiar nu se mai duce la alt cabinet deşi nu locuieşte în Bucureşti)
Si mai ales se poate sa ajungi sa nu te mai temi de dentisti in asa masura incat sa vrei sa iesiti impreuna sau sa le duci un tort facut de tine. Culmea ironiei, de ciocolata.

Zambeste fara frica: http://bit.ly/1tWyNjh