Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Cum arata Cenusareasa in 2015!


Azi am primit un compliment foarte intereant. Un domn m-a intrebat cine mi-a facut web design-ul pentru blog pentru ca isi doreste si el ceva asemanator. I-am raspuns cu o bucurie de copil ca eu mi l-am facut. Cap-coada :) Nu vreau sa fiu genul de om care face cate putin din toate iar alea "toate" sa iasa toate prost :)) Ma straduiesc! Vreau sa pun cele mai delicioase si simple retete pentru voi. Asa cum v-am invatat, pas cu pas la fiecare reteta.


Exista multe retete in viata. Fiecare avem una. O reteta pentru mancare, o reteta pentru fericire, alta pentru succes, si tot asa. Dar, cum ar suna o reteta pentru frumusete? Cum sa sune? E o nebunie, nu exista asa ceva! Toti suntem frumosi. Important este cum ne “purtam” aceasta frumusete. Cum iti accesorizezi frumusetea? 


Mi-am raspuns la aceasta intrebare acum o saptamana cand am avut una din cele mai frumoase experiente din viata. A fost o sedinta foto. Stiu, deja vi se pare banal. Nu. A fost experienta-oglinda. M-am vazut pe mine altfel. O Ramona machiata si coafata, purtand niste rochii care m-au facut sa exclam de fiecare data "habar nu aveam cum imi sta in rosu" asta pentru ca la mine garderoba este de vaduva neagra :)) Sau" habar nu aveam ca imi sta bine si intr-un pantalon la dunga!"


Acum as spune ca frumusetea inseamna diversitate. Sa ai curaj sa incerci mereu altceva, de ce nu, sa fii tu mereu alta. Fortata de imprejurari am avut aceasta revelatie intrand in 19 roluri la sedinta foto pentru YOKKO. Bine ca nu era niciun psihiatru prezent, ca-mi punea diagnostic de personalitate multipla.


Nu va imaginati ca sunt vreun model. Nici la propriu, nici la figurat :) Am avut niste emotii cat mine de mari. Urma sa vina un super fotograf. Un fotograf cu multa experienta, Adi Stoicoviciu. Eu stiam ca habar nu am sa pozez. Va spun cu sufletul deschis ca jobul de model chiar nu este un job usor. Stiu ca pare simplu. Sta si pozeaza. Nu este deloc asa. Ca toate lucrurile sa mearga bine, un fotograf adevarat stie cum sa-si “pregateasca” modelul pentru niste cadre reusite. Suna kinky? Poate. Mie imi suna profi. Trebuie sa existe o chimie intre model si fotograf. O conexiune. M-am relaxat in frumoasele haine de la YOKKO, m-am bucurat de cel mai frumos decor oferit de Palatul Noblesse si de cea mai frumoasa sustinere: Simina Bradeanu – Make-up Artist, Ligia Lascus – Londra 17 si echipa YOKKO.


Am terminat? Am uitat pe cineva? 
Pe Radu. Care mi-a adus sampanie cand fetele strigau sa mi se aduca apa si m-a pus sa pozez imbracata in… cada. Ce sa va zic… ma cunoaste.