Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Învață să apreciezi un bărbat ;)



Apreciază-l că iese în oraș cu băieții, nu cu fetele. 
Că n-are PMS. E suficient o nebună în casă. 
Apreciază-l că poate să desfacă un capac de borcan chiar dacă eu le scot singură ușor cu o metodă de la mama, le încălzesc un pic la flacăra de la aragaz. 
Dacă spală vasele chiar dacă mai sparge din ele.
Dacă gătește chiar dacă n-o nimerește (poți să-i faci cadou cartea mea :))) 
Apreciază când îți deschide portiera, chiar dacă știi că e o șmecherie să n-o mai trântești. 
Când stă mai mult la serviciu, că pentru voi stă. 

Când face vacanța unde vrei tu. Să nu faci ca mine, că am mers în Grecia la 5 stele și i-am zis a doua zi că în hotelul ăla nu mă simt în Grecia, aș putea să fiu și la New York, dar în Grecia nu. Exemplu negativ ce sunt, a doua zi m-am simțit groaznic și i-am zis că oriunde e bine atâta vreme cât sunt cu el. N-a fost bine, că mi-a zis că dacă așa putem să stăm și acasă :) 

Umorul. Dacă are. Dacă nu are nu-i chiar așa de grav că n-am văzut nicio femeie care să se bucure că are un bărbat care face mișto de facturile care tot vin. Preferăm unul cu care să le plătim cot la cot. Mai mult el. 

Învață să-i apreciezi și pe cei cu care nu mai ești pentru că fără ei nu ajungeai până aici! Unii ne-au fost de ajutor, alții ne-au fost învățătură de minte :)

Nu sunt ipocrită, eu mi-am dorit mereu un bărbat care să aibă și mușchi așa că apreciez un bărbat care se duce la sală și-mi place că Radu aleargă 10-12km pe bandă, nu după femei, chiar dacă glumesc uneori că poate să ia mașina că ajunge mai repede.   

Apreciază-l de fiecare dată când nu e de acord cu tine și spune. Uneori s-ar putea să aibă dreptate, inclusiv când îl pui să aleagă cu ce să te îmbraci dintre două variante când tu ai ales deja :) Niciodată nu nimeresc ce vrem noi, nu-i așa?

Apreciază-l că oricât de obosit ar fi, tot are chef să facă dragoste cu tine, iar când vine un pic afumat, dacă tot la tine se dă, să știi că e iubire adevărată. Chiar am citit un banc pe facebook cu unul care vine acasă beat la copil și la nevastă-sa, să-i zicem Nev, Simina știe de ce. Nev îl duce cu greu până la pat și-l dezbracă. A doua zi, în loc de scandal, Nev îi pregătise un mic dejun și două aspirine, toată un zâmbet. Soțul, nedumerit că nu are discuții, prinde un moment când e singur cu copilul lor și întreabă: Ce s-a întâmplat aseară? Eram beat rău? 
Copilul: Foarte rău! 
Și nu s-a supărat Nev? 
Ba da, te-a dus în pat, tati. 
Și acolo? 
Acolo s-a apucat să te dezbrace iar tu ai zis, cu ochii mai mult închiși: Lasă-mă, cucoană, în pace, că-s bărbat însurat. :))