Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Uite cum arde... din ce în ce mai puțin. Cum aduci înapoi ceva ce nici nu vrei să accepți deschis că a cam... plecat


Cum aduci înapoi ceva ce nici nu vrei să accepți deschis că a cam... plecat.
Pe subiectul acesta n-am fost de acord de la bun început. Radu are un stil tranșant bazat exclusiv pe lucruri pe care le-a trăit. Noi, femeile, am învățat multe și din alegerile pe care le-am făcut, dar și din alegerile pe care le-am amânat.
Am văzut cum o flacără reprimată ajunge să nu mai însemne nimic și ne-am bucurat că n-am stricat ce aveam.
Am văzut cum gentleman-ul perfect se transformă într-un bou sinistru după ce-l refuzi și umple orașul cu vorbe despre părți din tine pe care nu le-a văzut nici în poze.

Dar mai ales am văzut că situații care par la fel pot să fie complet diferite! Arde din ce în ce mai puțin poate sa însemne: arde pentru altcineva sau nu mai arde deloc, dar nu-mi vine să spun asta. Stai la calculator și îți vine să dai refresh pozelor din perioada când totul era bine.
Puțini oameni nu au fost în situația asta măcar o dată. Nu mai are gust. Nu e nimic greșit, dar totul te enervează sau te plictisește.
Radu e de altă părere, dar eu nu cred că merge.
El spune că până nu s-a rupt de tot mai e cale de întoarcere.

Eu cred că ruptura s-a produs deja cand începi să te gândești la asta. Doar că nu vrei să admiți. O femeie se adăpostește sub umbrela căsătoriei de toate slăbiciunile cu care a fost atât de amabilă să ne înzestreze natura așa că ne e greu să lăsăm ce avem. Fie amintiri, fie lucruri, fie o pereche puternică de brațe și respectul pentru promisiunea din inelul de aur, dar eu nu cred că reaprinzi focul. Mai bine nu-l lăsai să se stingă. Am găsit multe rețete pe net, dar pe ăsta pentru reaprins focul din cenușă nu o știu. Ieși și fă-ți singură un foc de tabără. Amuzant e că bărbații nu sunt ca lemnele: cu cât sunt mai verzi cu atât se aprind mai ușor.

Mi-am pus un pahar cu vin pentru că-mi trebuie curaj să scriu concluzia mea, chiar și în stil Gust Verde. Doamnelor, de cele mai multe ori încălzim ce a mai rămas prin frigider la microunde. Când dăm din nou drumul la foc așezăm de obicei deasupra altă mâncare.
Părerea lui Radu aici.