Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Cum îi vorbește soția “murdar” bărbatului? “Spală și tu vasele și du gunoiul”.


Cand e curtată, femeia se poartă ca și când ar fi pasărea paradisului, după căsătorie devine un fel de cloșcă, lucru cu atât mai enervant cu cât asta se întâmplă înainte să aibă pui. 
Dacă nu are un câine, îl dădăcește pe el, îl întreabă de 10 ori până cedează și îi spune și mai ales iese din rolul de femeie fatală și vrea să intre în cel de femeie serioasă. E puțin probabil ca bărbatul să mai vrea încă o mamă, iar dacă totuși mai vrea una e puțin probabil să-și dorească să o … (nu pot să pun verbul că-mi închid ăștia pagina :))

La început simțeai nevoia să-l seduci, acum știi doar unde-l duci: la supermarket, la shopping și în alte locuri unde bărbații “adoră” să ajungă. Vouă v-ar conveni dacă ei ne-ar duce târâș la meci așa cum tragem noi de ei să meargă în Mall? Multe femei nu numai că își cară bărbații în locuri de care fug ca dracu de tămâie, dar nici nu-i mai lasă să se ducă singuri unde le place!
Poate sunt eu prea nebună, dar cred că femeia nu trebuie să-și țină departe bărbatul de gașca de prieteni. Trebuie să fie tot timpul mai atractivă decât gașca de prieteni. Nu-l opresc să plece pe Radu, îl fac să-și dorească să rămână cu mine sau să mă ia și pe mine unde merge. 

Dacă tu nu mai simți nevoia să-i faci surprize să nu te miri că nu-ți mai aduce flori. Tu l-ai dat gata și acum îl iei de-a gata. La fel și el. 
Erați o mâncare picantă, de ce să schimbi asta când nimeni nu se dă în vânt după mâncarea de spital?
De când nu i-ai mai scris pe whatsapp ceva “la drum de seară”?
De când nu i-ai mai trimis o poză? Normal. Doar te vede acasă. În aceleași haine de scandal. Comode.
De când nu i-ai mai spus: am nevoie de o sticlă cu vin bun pe masă și de un bărbat bun la pat, că la psiholog nu merg nici de-a dracului?
De când nu l-ai mai sunat să-i spui să nu-și facă program diseară, că i-ai făcut tu?
Îți mai aduci aminte cum erați la început și cat de bine era? De ce să schimbi? Dacă vreau o petrecere nu dau muzica mai incet, dau seducția mai tare :)

Foto: Dragoș Borcănea.