Păpușile speranței! Cele mai frumoase păpuși vin în ajutorul Ancăi.


Axana este numele ei și este una dintre cele mai puternice mame. Croitoreasă de profesie, a decis să-și folosească imaginația și să creeze păpuși absolut deosebite. Desigur, poate fi un hobby frumos, doar că pentru Axana aceste păpuși sunt o șansă la viață pentru micuța ei, Anca!Anca are 7 ani și este o minune de fetiță care încă de la naștere are o problemă locomotorie – parapareză bilaterală (adică de la talie în jos nu-și mai simte piciorușele) și vezica nefuncțională.
După consultațiile din Turcia, mama fetiței a aflat că nu mai există nicio șansa ca Anca să-și mai simtă partea de jos a corpului. Părinții ei luptă în continuare pentru că Anca are nevoie de multe intervenții chirurgicale care să-i îndrepte piciorușele să nu se strâmbe coloana mai rău decât este deja.


M-a emoționat acest copil frumos, care nu și-a pierdut zâmbetul de pe buze și care își dorește să devină doctor să ajute alți copilași cu probleme.
Vreau să știți că mama Ancăi se dedică 100%  și pune mult suflet pentru fiecare păpușă în parte. Ele pot fi personalizate, iar prețul unei păpuși este 50 Euro.


I-am creat o pagină de facebook unde împreună cu Axana am pus toate pozele cu tot ce a creat până acum. Tot acolo îi puteți da o comandă printr-un mesaj.
Haideți să dăm o mână de ajutor pentru acești oameni care nu cer pur și simplu niște bani, ci OFERĂ un produs handmade care să îți bucure ochii.
Haideți să o ajutăm pe Anca! 


Pagina de facebook:
Numar de telefon+49 1577 0924736
Donoaga Axenia
IBAN ING: RO62INGB0000999908251197

P.S. Am încadrat acest articol la "made in Romania" fiindcă, pentru mine, Basarabia e România :)
Foto: mulțumesc din suflet Dragoș Borcănea -  Dstudio Photography