Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Înainte aveam nevoie de cât mai multe confirmări, acum îmi primesc dimineața la cafea singura confirmare de care aveam nevoie: și astăzi vom fi împreună!


Cele mai multe tâmpenii nu le-am făcut pentru că eram sigură pe mine, ci tocmai pe dos, cum speli blugii, eram nesigură. 
Ipohondra se duce la alt doctor după ce i s-a spus că i-au ieșit toate analizele perfect. Mai vrea o a doua opinie. Îi spune și următorul că stă cu toate bine, dar nu contează! Zici că vrea să găsească pe unul care să-i spună: Mori mâine! 
Abia atunci se va opri și își va comanda o piatră funerară pe care să scrie “V-am spus eu…” 
Asta e dintr-un banc pe care mi l-a spus Radu. Culmea, eu am probleme de memorie, dar bancul ăsta l-am reținut :))

Noi, femeile, ne împărțim în două categorii după “boala” de care suferim. Normale nu există! 
Unele suferă de ele, se văd niște daruri de la Dumnezeu. Al dracului specimen. Sunt fetele populare în școală, care mai târziu nu iau niciodată o amendă de circulație și care în general cred că orice bărbat care nu se dă la ele e gay. 

Eu sufăr de cealaltă boală. Am fost o adolescentă sfrijită, fără țâțe, fără cur. Total nepopulară până în facultate când s-a îndurat Doamne-Doamne și mi-a dat câte ceva. Sau mi-am luat singură că mergeam mult pe jos și mersul pe jos face piciorul frumos. 
Femeile care nu sunt deloc sigure pe ele vor înțelege instantaneu că eu nu la doctori mergeam să cer o opinie, ci, așa cum facem toate, așteptam complimente de parcă erau medicamente. Nu dura prea mult efectul, așa că încercam să iau o doză la 6 ore. De preferat de la alt “producător”. 
Nu știam că poate să existe priză unică, efect 24h!
Acum știu, cum știu și multe dintre voi, când ai găsit tratamentul, adică bărbatul, potrivit. 
Atunci când ți se pare că face cea mai bună cafea din oraș chiar dacă a luat una mai low cost. 
Atunci când poți să juri că stați într-o zonă bună pentru că sunteți unul lângă altul la masă și în pat. 
Și când poți să juri că mașina lui veche are mai multă personalitate decât astea noi. Degeaba au limuzinele zeci de opționale! Șoferul e OBLIGATORIU.

.........
Știi de noua noastră carte? :)
Prima carte semnată RAMONA & RADU F. CONSTANTINESCU! 3(trei!) ani ne-a luat până am considerat că e gata. Va fi prima lansare UNDERGROUND!
Psihologie pentru oameni obișnuiți ;)