Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Jurnal de pisică - episodul 8


În primul rând vreau să vă spun că în episodul de astăzi o să găsiți mai puțin text. V-am atașat în schimb un filmuleț special făcut pentru jurnal de pisică. Evoluția Evei :) 3 luni în 3 min. :) Sper să vă placă.
În al doilea rând... vreau să vă spun că mi s-a schimbat viața! NU, nu neapărat de când am pisica... ci de când i-am schimbat nisipul :)))





Dragii mei, toți cei cu pisici acasă, vă spun sincer, s-a terminat cu diminețile în care găseam nisip peste tot în baie, inculisv în cadă. Eva îl lua pe lăbuțe și îl împrăștia peste tot! HORROR! De 5 ori pe zi aspiram în baie. Nu foloseam un nisip ieftin (nisip care forma bulgări). Dublu la preț față de cât dau acum pe noul așternut. Cristale cu silicat. Minunată invenție! Nu miroase deloc! Cristalele fiind mai mari decât în mod normal (varianta XXL), nu se lipesc pe lăbuțe sub nicio formă.


Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi! Acum aș putea să țin și 5 pisici. Nisipul din litieră era problema care îmi fura din energie și timp. Plus că Eva l-a acceptat din prima. Lucky me :)
Vă pupăm!