Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Cea mai grea mișcare în fitness: să-ți miști fundul până la sală!


Gagicilor (cum se zice la mine la Constanța) eu cred că noi, femeile nu făceam destule!
Nu, chiar eram prea libere! 
Job - noi. 
Curățenie - noi (iar dacă vine o femeie o plătim tot noi)
Mâncare - noi
Rufe, copil de născut, copil de crescut, copil de educat EVIDENT noi!
Și în tot timpul acesta păr, machiaj, unghii, dietă,  
sigur că da, tot noi. 
Și între toate acestea drumuri. 


Când a început moda cu fitness-ul eu m-am prefăcut ocupată. Ca atunci când eram mică în banca de la școală și nu-mi ridicam ochii din manual să nu cumva să-mi strige profa numele! Ramona, look busy! Numai la sală nu trebuia să mai merg! 
Dar am mers. La câteva dintre cele mai bune și la câteva de cartier. Nu mă integram nicăieri! În cele mai multe am fost o singură ședință! 
Radu dădea ochii peste cap și spunea “Femeie, mă îngropi!” 
Eu îi răspundeam “Normal, sunt cu 10 ani mai tânără”. 


La ultima încercare - foarte aproape de casă - am reușit doar să mă schimb și să intru. Nu am pus mâna pe niciun aparat că mi s-au părut cam murdare. Vă dați seama că doar par o calamitate, de fapt am dreptate. 
Am dreptate că se cere cam mult de la femei. 
La ei fitness înseamnă să-și sugă burta. La noi să nu cumva să nu avem abdomenul plat și când stăm pe scaun. 
La ei berea înseamnă hidratare. La noi abatere de la dietă. 
La ei sala e și un loc de socializare. La noi e un soi de muncă silnică și nici nu ne prea înțelegem între noi. De exemplu, când simți și tu că progresezi un pic și-ți faci un selfie auzi pe câte una “Ia uite-o pe asta! Îi plânge instagramul. Eu nu mi-aș face niciodată un selfie la sală”. Te întorci către ea și-ți vine să-i zici “normal, ca să încapi toată în poză ți-ar trebui două telefoane” :)
Dar nu zici. Că nu e frumos. Frumos e să plângi la duș de ciudă. 
Acest articol nu e unul educativ. E un “articol de fugă”. Știu cum să scap de cea mai grea mișcare din fitness: drumul până la sală. 


Johnson, vicecampionul mondial în materie de echipamente fitness, are o campanie cu Radu și poți să-ți iei și tu, acasă, exact aparatul meu preferat.  Sau mai bine aparatul tău preferat! Dacă folosești la comanda online sau la telefon sau chiar și din showroom și le spui/scrii codul Radu F. Constantinescu ai 10% reducere!
Chiar! Tu care crezi că este aparatul meu preferat? Îți dau un pont: prefer albul ;) Vezi dacă te prinzi din link: https://goo.gl/QULdRk