Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Q&A: Prietenul meu nu mă lasă să-l ajut cu nimic, în schimb mă copleșește cu cadouri! Cum să corectez situația asta?


Să o corectezi? Asta nu e o situație pe care să o corectezi, ci una de care să te bucuri :)
Sunt din ce în ce mai puțini bărbați care să-și răsfețe iubitele. 
Unii vor, dar nu pot că nu-i ajută finanțele, 
alții pot, dar nu vor, că nu-i lasă… inima 
și mai sunt cei din a treia categorie care te cumpără cu darurile. Fiecare cadou are un preț. 
Din ce am citit prietenul tău chiar te iubește și cadoulrile lui sunt simbolice. Nu în sensul urât pe care îl dă acum lumea când cadou simbolic egal cadou ieftin, ci în sensul “vintage” de cadou care chiar semnifică ceva. 

Nu ai ce să faci să îl oprești și cred că nici nu trebuie. S-ar simți jignit. El se bucură de bucuria ta și dacă te va vedea bosumflată o să creadă că a greșit. 
Admir faptul că o fată atât de tânără își pune probleme de egalitate în cuplu. Ar putea să învețe de la tine și multe “găini bătrâne” pentru care căsătoria este o profesie. Jos cu jobul de nevastă!

Ce poți însă face este să-l iubești, să-l respecți, să te dezvolți ca femeie independentă, să-ți faci banii tăi și să îți urmezi visurile. Știi de ce? Pentru că pariez că va veni o zi în care și el va avea nevoie de ajutorul tău.

Uneori o vorbă bună, din suflet, e mult mai valoroasă decât un cadou frumos împachetat! 

Stai liniștită, că s-ar putea să-l ajuți cândva cu mai mult decât o vorbă. Ți-aș putea da exemple zeci de cupluri pe care le cunoaștem pentru că rar ne merge bine în același timp! Dar decât să “bârfesc”, adică să vorbesc despre alții, o să îți spun despre noi. Radu m-a ajutat în momente dificile. Unii ar spune că unele momente dificile din viața mea chiar lui i se datoarează :))) Cert e că minunatul meu soț este din punct de vedere financiar un aventurier. Ori îi merge foarte bine, ori donează toți banii din casă către cauze umanitare și-mi spune “Stai calmă, facem alții”.

Stau. 
Calmă. 
Pentru că atunci când el este jos îl ridic eu și invers. Uneori zici că e karma! Când nu am eu, are el și invers. Până la urmă, mai contează pe ce fereastră intră soarele în casă atâta vreme cât e lumină? 
....
Aștept întrebările voastre pe instragram ⇨ instagram.com/ramonaconstantinescu