Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Eva si puii ei

Am așteptat cu sufletul la gură acest moment. Bucurie, emoții și mai nou... griji care nu mă lasă nici să dorm. Să vă povestesc!


Eva… pe cât este de frumoasă pe atât este de puturoasă. Pisica mea purrrrrr și simplu nu a vrut să nască! După 4 ecografii (mai multe decât mi-am făcut eu tot anul trecut) mi-am dat seama că și-a cam depășit termenul așa că am dus-o iar la medicul ei. În timp ce îi făcea eco number 5, figura lui Radu devenea tot mai ciudată. L-am întrebat dacă înțelege ceva din ce vede pentru că eu tot ce văd sunt niște fluturi :)) Eva rămăsese fără lichid amiotic și cezariana era singura soluție sigură. Puteam să mai aștept? Era un risc uriaș. Puii se puteau sufoca în orice moment.


Cezariana a decurs excelent. Mulțumim doamna doctor! <3 Eva are trei pui superbi! Doi albi și unul gri. Acum urmează partea cea mai tristă în care vă cer ajutorul cu sfaturi DOAR dacă ați trecut prin așa ceva…


Puii au o zi si sunt în incubator.  Eva și-a revenit din anestezie, dar e totuși destul de stresată. Care e partea urâtă? Bănuiesc că v-ați prins până acum. Eva nu-și recunoaște puii. Pur și simplu nu îi acceptă.


Medicii hrănesc puii cu lapte din 2 în 2 ore. Nu este deloc ușor. Este o treabă pe care trebuie să o preiau eu începând de mâine. Da, mâine seară aduc familia acasă. Nu știu cum o să procedez pentru că Eva face urât în prezența lor. În primă fază o să-i țin separat. Simțind că e acasă, poate cu timpul se mai relaxează și ea. Îmi fac speranțe.



În caz că după 2-3 zile tot nu îi acceptă, ar mai fi o variantă. Vă cer ajutorul și aici! Trebuie să găsesc o pisică care alăptează. Puii vor avea șanse mai mari de supraviețuire.
Îmi pare rău că veștile sunt... cam gri. :(

Update! Am mai primit poze de la medic <3



P.S. Aveți idee de unde pot să iau o pătură/pernă electrică până mâine seară?