Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Viața nu e un drum, e o scară. Uneori urcă, alteori coboară. O femeie trebuie să le facă pe amândouă cu stil :)


Când eram mică viața era simplă. 
Lumea? Câteva străzi. 
Capătul lumii? Plaja 3 papuci. 
Mama a vrut să avem și noi pe cineva în familie care să aibă facultate. Nu cred că eu am fost deșteapta satului de vacanță, dar pe mine a picat treaba asta! Așa că încă de la începutul “carierei mele academice” abia așteptam să se termine și să înceapă viața!
Îmi imaginam că trebuie să urci doar două trepte: treapta întâi și treapta a doua. Noroc chior, a doua “s-a scos” înainte să pun eu piciorul pe ea. Viața urma să înceapă după facultate. 
Dar viața s-a grăbit. 


O studentă la arte nu dă bani pe farduri, cât dă pe alte culori, pensule, cuțite de pictat. În loc de rochii, dădeam banii pe alte pânze. Așa că m-am angajat încă din anul II. 
Știți, când aveam 16 ani și mă plimbam prin centrul Constanței, mă opream de fiecare dată în fața unui magazin plin cu rochii prețioase. Suspinam și îmi spuneam în gând "când o să fiu mare... de aici o să mă îmbrac”. Uite că dintr-o dată, fără să-mi dau seama, aveam îndatoriri de om mare, dar pe lângă magazinul acela treceam ca și până atunci, privind vitrina ca pe o lucrare de Picasso, pe care nu ți-o permiți. 


Astăzi... se întâmplă ca designerul acestui brand... să-mi fie prietenă. Ea este Agnes Toma. Furnizor al Casei Regale a României.
Îmi face plăcere să vă anunț că sunt Brand Ambassador pentru prietena mea.